Yenilenmiş ürün yatırımını artıracak

Güncelleme Tarihi:

Yenilenmiş ürün yatırımını artıracak
Oluşturulma Tarihi: Eylül 12, 2023 07:00

YENİLENMİŞ elektronik ürün marketi Easycep’in ortağı Fibabanka yeni yatırımıyla hisselerini artırdı. EasyCep, geçtiğimiz yıl Seri A yatırım turunda 100 milyon dolarlık değerleme üzerinden aldığı 11 milyon dolarlık yatırımla, 2022’de mağaza ve çalışan sayısının yanı sıra aylık telefon yenileme kapasitesini de artırarak 15 kat büyüdü.

Haberin Devamı

Girişim, bu yatırımla birlikte yurtdışına da adım atmaya başlayacak. EasyCep Kurucu Ortağı ve CEO’su Mehmet Akif Özdemir , “Yenilenmiş telefon pazarının sadece Türkiye’de değil yakın bölgemizde çok önemli bir potansiyeli var. Fibabanka’yla olan stratejik ortaklığımızın daha da güçlenmesiyle, Türkiye’deki operasyonlarımızı genişletirken, uluslararası pazarlara açılma sürecimizi hızlandırcağız” dedi.

Fibabanka Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Üyesi Ömer Mert de “Girişim ekosistemine yaptığımız her türlü yatırımı çok önemsiyoruz” ifadelerini kullandı. Fibabanka’nın girişim sermayesi yönetim şirketi Finberg’in Yönetim Kurulu Üyesi İhsan Elgin ise şunları söyledi: “Stratejik ortaklığımızın, EasyCep’in Türkiye’nin ötesine uzanarak, MENA ve CEE bölgelerinde yenilenmiş elektronik ürün potansiyelinin yüksek olduğu ülkelerdeki en güçlü oyuncu olmasına büyük bir katkı sağlayacağına inanıyoruz.” 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!