Yenibir'den En Yeni Hizmet

Güncelleme Tarihi:

Yenibirden En Yeni Hizmet
Oluşturulma Tarihi: Nisan 06, 2001 00:00


Internetin İş ve Insan kaynakları Sitesi yenibir.com, kullanıcılarına bir hizmet daha sunuyor; yenibir destek hattı: 0212 478 06 06
Haberin Devamı

İş ve İnsan kaynakları ile ilgili soruları olan, ve yenibir'in tüm fonksiyonlarını daha etkin kullanmak isteyen kullanıcılar hergün saat 9.00-18.00 arası 0212 478 0606 No'lu telefondan hizmet verecek olan yenibir destek hattından yararlanabilecek.

Bu hizmet hakkında Hürriyetim/yenibir Satış ve Pazarlama Koordinatörü Ebru Aygün Kohen şöyle diyor: ''Bizim için yenibir.com'a giren ve yararlanan herkes müşteridir. Bizim ana prensibimiz ise müşteri memnuniyeti.

O yüzden yenibir.com'un kullanımının fevkalade kolay olması için çaba sarfediyoruz. Ancak hala daha Internet üzerinden eleman ilanı vermek veya iş araması yapmak, özgeçmiş geliştirmek yeni bir kavram ve alışılması gereken bir iş yapış şekli. Bunu geliştirmek için yapacağımız çalışmaların ilki olarak yenibir destek hattı'nı kurduk. Böylece yenibir takipcileri herhangi bir soruları olduğu zaman destek hattımızdan bizlere ulaşarak tüm sorularının yanıtlarını bulabilecek.

Bu uygulamanın site içinde gezmek konusunda güveni arttıracağına inanıyoruz. Şu anda bile rakamlara bakacak olursak benzer siteler arasında 1 numarayız. Yenibir.com'un Ocak ayı rakamları, ayda 423,739 kişi ve 13 Milyon sayfa ziyareti. Destek hattımız ve ilerki günlerde açıklayacağımız yeni bölümler ve fonksiyonlarımız ile dünyadaki benzer sitelerle kıyaslanır hale geleceğimizi düşünüyoruz. Amacımız da bu.''

Yenibir destek hattından yararlanarak artık kişiler hangi fonksiyonu kullanırsa kullansın, ihtiyaç anında yardım alabilecek.

Yenibir destek hattı uygulaması, benzer hizmetler sunan siteler arasında ilk olma özelliğini de taşıyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!