Yeni yatırımlarla pazar payını 8 ayda 2’ye katladı sefer sayısını artırdı

Güncelleme Tarihi:

Yeni yatırımlarla pazar payını 8 ayda 2’ye katladı sefer sayısını artırdı
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 31, 2011 00:00

Son dönemlerde yaptığı yatırımlarla Amerika Birleşik Devletleri pazarındaki payını artıran Türk Hava Yolları (THY), Washington’da öne çıktı.

Haberin Devamı

Türk Hava Yolları’nın bu yıl gerçekten çok iyi bir büyüme kaydettiğini dikkat çeken THY Washington Ofisi Müdürü Handan Çörekçi, “THY Washington ofisi, 8 ay gibi kısa bir süre önce açılmasına karşın pazar payını neredeyse ikiye katladı” dedi.
6 sefer yapılacak
ABD’nin başkenti Washington’da THY sponsorluğunda gerçekleştirilen Barcelona-Manchester United maçından önce konuşan Handan Çörekçi, şu değerlendirmeyi yaptı: “ABD pazarında genişlemeye devam etmek istiyoruz. THY Washington ofisi 8 ay gibi kısa bir sürede önemli işler başardı. THY’nin Washington DC-İstanbul seferleri, 29 Ağustos’tan itibaren haftalık 5 uçuştan 6 sefere çıkartılıyor.”
Boş koltuk kalmadı
Yüksek doluluk oranıyla dikkat çeken hattın son 2 aydır doluluk oranının yüzde 100’e yaklaştığını söyleyen Handan Çörekçi, şu bilgileri verdi: “Önümüzdeki yıl mart ayından itibaren uçuşlarımız her gün karşılıklı yapılacak. 8 ay önce 6 Kasım 2010’da bu hat açıldı. Türkiye’nin yanı sıra bölge ülkelerine İstanbul üzerinden bağlantı sağlıyoruz. Airbus A330-200 tipi uçaklarla gerçekleştirilen seferler önemli bir boşluğu doldurdu. THY uzun yıllar ABD’de sadece New York ve Chicago’ya uçuyordu. Washington hattından sonra Los Angeles seferleri başladı. Yolcularımıza Washington Dulles Havalimanı’nından ABD’deki diğer noktalara ortak uçuşlarla bağlantı sunuyoruz.”

Haberin Devamı

THY, dev maça sponsor oldu

TÜRK Hava Yolları (THY), FC Barcelona ve Manchester United takımlarını ABD’nin başkenti Washington’da ağırladı. “ABD Turu” turnuvası kapsamında dün oynanan Barcelona ve Manchester United karşılaşmasına sponsor olan THY, Washington’da Manchester United takımı oyuncuları için resepsiyon verdi. Resepsiyona, takımdan Michael Owen, Ashley Young, Nani, Jonny Evans ve Ben Amos katıldı. Davetlilerin forma, şapka, top imzalatma ve yıldızlarla birlikte fotoğraf çektirme yarışına girdiği resepsiyon sonrasında da THY’nin, Manchester United takımı oyuncularının oynadığı yeni uçuş emniyeti filmine yönelik basın toplantısı düzenlendi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!