Yeni kampanyasını açıkladı

Güncelleme Tarihi:

Yeni kampanyasını açıkladı
Oluşturulma Tarihi: Şubat 20, 2017 11:13

Mondelēz International bünyesinde bulunan ve şeker kategorisinin lider markalarından biri olan Jelibon, BA Life Marketing ve Migros ile sosyal sorumluluğu yüksek bir kampanyaya imza attı. BA Life Marketing tarafından yürütülen “Jelibon Migros Şenliği” kampanyasına katılanlar çekilişsiz kurasız resim, bale, dans veya enstrüman kursu kazanıyor.

Haberin Devamı

Şirketlerin satışlarını arttıran ve tüketiciyle aralarındaki bağı güçlendiren Türkiye’nin ilk “tüketici teşvik ajansı” BA Life Marketing, yeni bir kampanyaya daha imza attı. 2-28 Şubat 2017 tarihleri arasında Jelibon veya Sour Patch Kids ürünlerinden alanlar resim, bale, dans veya enstrüman çocuk kurslarından birini kazanıyor. Migros’tan alışveriş yapan ebeveynlere yönelik planlanan kampanya ile Jelibon satışlarının artması hedefleniyor.

Mondelēz International çatısı altındaki Jelibon markası özelinde Migros iş birliğiyle sosyal sorumluluğu yüksek bir kampanyaya imza attıklarını belirten BA Life Marketing Genel Müdürü Evrim Mert, “Bu kampanyada öncelikli amacımız çocukların sanatsal aktivite deneyimlerini Jelibon markası ile teşvik ederek onların meraklı yönlerini ortaya çıkarmak. Yeni kampanyamız ile çocukları resim, bale, dans veya enstrüman gibi sanatsal çalışmalara yönlendirmekten dolayı çok mutluyuz” diye konuştu.

Haberin Devamı

Yeni kampanyasını açıkladı

 KAMPANYA BAŞVURU KOŞULLARI

Türkiye genelinde kampanya uygulayıcısı olan Migros, 5M Migros, Migros Jet Mağazaları’ndan veya Sanal Market’ten, kampanya tarihleri olan 2-28 Şubat 2017 tarihleri arasında kampanyaya dahil olan Jelibon veya Sour Patch Kids ürünlerinden tek seferde en az 5,00 TL (Beş Türk Lirası) ve üzeri tutarda Money Club Kart, Money Bonus ya da Money Club özellikli diğer kartlar ile satın alım yapan ve Türkiye'de ikamet eden gerçek kişiler, www.jelibonmigrossenligi.com adresinde yer alan kampanya web sitesindeki kampanya katılım koşullarını okuyup kabul etmeleri ve bu koşullara uygun olarak kampanya katılım başvurusunda bulunmaları halinde, ebeveyni oldukları 18 yaşın altındaki çocukları için Jelibon Çocuk Kursu Kampanyası’ndan faydalanma hakkı kazanıyor. Tüketicilerin, kendilerine iletilen kampanya katılım kodu ile birlikte, alışveriş fiş veya faturasının tarihi itibari ile 15 gün içerisinde www.jelibonmigrossenligi.com adresinde bulunan kampanya web sitesine giriş yaparak, kampanya katılım koşullarını okumaları, kabul etmeleri akabinde, gerekli adımları takip ederek başvuru formuna ulaşmaları, kendilerinden istenilen bilgileri eksiksiz ve gerçeğine uygun olarak doldurarak ve alışveriş fiş/faturasının fotoğrafını çekmek veya taramak sureti ile sisteme yükleyerek kampanya düzenleyicisine online olarak göndermeleri gerekir. Kampanya çerçevesinde tüketiciler, sadece ebeveyni bulundukları çocuklara ilişkin kampanya katılım başvurusunda bulunabilecek olup, ebeveyni olmadıkları çocuklar adına yapılan başvurular geçersiz sayılacaktır. Bu kampanya toplamda 10.000 adet kişi ile sınırlıdır.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!