Yeni Doblo'yu 200 bin kişi tıkladı

Güncelleme Tarihi:

Yeni Dobloyu 200 bin kişi tıkladı
Oluşturulma Tarihi: Haziran 02, 2010 10:50

Tofaş’ın Bursa’daki fabrikasında üretilerek ve dünyanın birçok ülkesine ihraç edilen yeni Fiat Doblo’nun www.doblo.com.tr adresli web sitesinin ziyaretçi sayısı 200 bin kişiye yaklaşırken, sayfa görüntülenme sayısı ise 1 milyon adeti geçti.

Haberin Devamı

Yayına girdiği 3 ayı aşkın süreden bu yana ilgi odağı olan yeni web sitesi, hem göz alıcı konfigüratörü hem de detaylı bilgi içermesiyle fark yaratan sanal bayii fonksiyonuyla dikkatleri çekiyor.

www.doblo.com.tr web sitesi üzerinden satın almayı düşündükleri ya da hayalini kurdukları yeni Fiat Doblo’yu renginden donanımlarına kadar tasarlayan ziyaretçiler, fiyat farklıklarını da anında görebiliyorlar. Site üzerinden konfigüratör ile yeni Fiat Doblo’nun model, donanım, motor, opsiyon, aksesuar, döşeme ve renk çeşitlerinde seçimler yapılmasına imkan sağlanıyor. Ziyaretçiler,  isteklere ve ihtiyaçlara uygun yeni Fiat Doblo’yu oluşturduktan sonra ortaya çıkan görsel aracı, pdf formatında bilgisayarlarına kaydedebiliyorlar.

4 Motor Seçeneği ve Start&Stop Sistemi!
 
Yeni Fiat Doblo, biri benzinli ve üçü dizel olmak üzere toplam dört motor seçeneğiyle üretiliyor. Motor yelpazesinin tek benzinli motor seçeneğini oluşturan 1.4 litre 95 HP’lik benzinli güç ünitesi dışında Multijet teknolojili 1.3 litre 90 HP, 1.6 litre 105 HP ve 2.0 litre 135 HP’lik turbo dizel motorlar görev yapıyor. Euro 4 ve Euro 5 normlarına uygun üretilen Yeni Fiat Doblo Cargo’nun motorları otomobil rölantideyken motoru da durduran Start&Stop (Çalıştır&Durdur) mekanizmasıyla da alınabiliyor. Bu teknoloji ile donatılan Fiat Doblo Cargo versiyonları şehir içinde %10’a varan yakıt tasarrufu ve düşük karbondioksit salınımı değerleri sunuyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!