Vodafone'dan Şanlıurfa'ya yatırım

Güncelleme Tarihi:

Vodafonedan Şanlıurfaya yatırım
Oluşturulma Tarihi: Şubat 18, 2014 15:36

Vodafone Türkiye, 350 kişiyi istihdam edeceği yeni çağrı merkezini Şanlıurfa’da açtı. Merkez, yaklaşık 40 milyon TL’lik yatırıma mâl oldu.

Haberin Devamı

Yatırımla Şanlıurfa’da işsizlik oranının azaltılması ve istihdama destek olunması amaçlanıyor.

Şanlıurfa Çağrı Merkezi’nin resmi açılışı, Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu (BTK) Kurul Üyesi Galip Zerey ile Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkanı Gökhan Öğüt’ün katılımlarıyla düzenlenen bir törenle gerçekleşti.

Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu (BTK) Kurul Üyesi Galip Zerey yaptığı konuşmada şunları söyledi:

"Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi'ndeki çağrı merkezlerinin bu illere istihdamı artırıcı ve ekonomiyi hızlandırıcı yönde çok önemli katkıları olduğu kanaatindeyiz. Vodafone'un da bir işletmeci olarak Türkiye'de olması bizi çok memnun ediyor, ekonomisine çok ciddi katkıları var. Şanlıurfa Çağrı Merkezi'nin de çok önemli katkıları olacağına inanıyoruz."

Haberin Devamı

“Anadolu yatırımlardan hak ettiği payı almalı”

Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkanı Gökhan Öğüt de bu yatırımla Türkiye’nin dijital dönüşüm sürecine katkıda bulunmayı ve Türkiye'yi daha donanımlı bir geleceğe taşımayı görev saydıklarını belirtti. Öğüt, "Vodafone Türkiye olarak bugüne kadar ülkemize yaptığımız yatırımlarımız 12 milyar TL’yi aştı. Büyüme grafiğimiz ve artan abone sayımıza paralel, müşteri ihtiyaçlarına cevap verebilmek için bu alandaki yatırımlarımızı artırıyoruz. Çağrı merkezlerimizi aynı zamanda kurumsal sorumluluğumuzun bir parçası olarak değerlendiriyor ve Anadolu’da istihdama katkı sağlamak üzere bir fırsat olarak görüyoruz" dedi.

Şanlıurfa Çağrı Merkezi 1.400 metrekarelik bir alanda toplam 350 çalışan ile hizmet verecek.

BAKMADAN GEÇME!