Türkiye’ye ilk ödül

Güncelleme Tarihi:

Türkiye’ye ilk ödül
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 24, 2014 01:11

10 yıldır tüm dünyada iletişim sektörünün en iyilerini belirleyen ‘The Holmes Report’ ülke kategorisinde ilk kez değerlendirdiği Türkiye’de en iyi iletişim danışmanlık şirketi olarak Bersay’ı seçti.

Haberin Devamı

Bersay İletişim Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Arın Saydam, “Bu ödül bize daha fazla sorumluluk yükledi” diye konuştu.

THE Holmes Report tarafından 2004 yılından bu yana iletişim sektörünün derinlemesine analiz edilmesi sonucu her yıl dağıtılan Uluslararası SABRE (Superior Achievement in Branding Reputation & Engagement) Ödülleri Londra’da yapılan törenle sahiplerini buldu. Ülkeler kategorisinde Türkiye’nin ilk yer aldığı ödüllerde, Türkiye’nin en iyi iletişim danışmanlık şirketi Bersay seçildi. Törende ödülü Bersay İletişim Grubu adına ödülü Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Arın Saydam aldı.

‘İŞ’İN EHLİ KADROMUZ

İletişim sektörünün uluslararası arenada en prestijli ödüllerinden 10’uncu SABRE EMEA (Avrupa, Orta Doğu ve Afrika) Bölgesi Ödülleri Londra’nın The Roundhouse etkinlik merkezinde 20 Mayıs Salı akşamı gerçekleştirilen büyük bir törenle dağıtıldı. Gelişen rekabetçi şartları ve büyüyen ekonomisiyle ülke kategorisinde ilk kez bağımsız olarak yer alan Türkiye’den ödülü kazanan ilk iletişim danışmanlığı şirketi Bersay oldu. Ödül töreninde konuşan Bersay İletişim Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Arın Saydam, Türkiye’nin en iyi iletişim danışmanlık şirketi seçilmelerinin kendilerine sorumluluk yüklediğini belirtti.Saydam, “Bersay İletişim Grubu olarak her zaman ilklere imza atmayı seviyoruz. Türkiye’nin ve dünyanın önde gelen şirketlerine “İş’in ehli” kadromuzla hizmet vermeye devam edeceğiz. İletişim sektörü tarafından önem verilen bu ödüle sahip olmanın gururunu taşıyoruz” dedi.

ÖDÜL NEDEN ÖNEMLİ

The Holmes Report tarafından yapılan değerlendirme sonucu dağıtılan SABRE Ödülleri sektörün en prestijli ödüllerinden biri olarak gösteriliyor. İletişim sektörünün en iyilerini seçerken firmalar, belirlenen başarı kriterlerine bağlı olarak derinlemesine analize tabi tutuluyor. Bu kriterler arasında; şirketlerin büyüme hızı, organizasyon yapısı, iş performansı, yaratıcı iş üretme kapasitesi, müşteri portföyü ve sektörden toplanan referanslar dikkate alınıyor. Söz konusu ‘raporlama kartları’nın değerlendirilmesi sonucu Bersay İletişim Danışmanlığı 2014’te Türkiye’de yılın en iyi danışmanlık şirketi olarak da tescillendi.

20 yılı aşkın tecrübesi var

Haberin Devamı

THE Holmes Group kendini halkla ilişkiler profesyonellerine kavrayış, birikim ve tanınma sağlayarak halkla ilişkilerin değerini ortaya koymaya ve geliştirmeye adamış bir şirket olarak ön plana çıkıyor. 2000 yılında Holmes Grubu’nu kuran Genel Yayın Yönetmeni ve CEO Paul Holmes’un halkla ilişkilerde metin yazımı ve halkla ilişkiler iş-performans yönetimi konularında ve hem halkla ilişkiler şirketleriyle hem de müşterileriyle çalışmak hususunda 20 yılı aşkın tecrübesi bulunuyor. Holmes grubu misyonu uyarınca halkla ilişkilerdeki son gelişmeler ve trendler üzerine en gelişmiş raporları ve analizleri sunmaktadır.

Effect’e de proje ödülü

Haberin Devamı

THE Holmes Report, Türkiye’de proje bazında da şirketlere ödül verdi. Bu yılki ödülü TTnet projesiyle Effect PR aldı. Londra’daki törende ödülü Effect PR’ın Başkanı Gonca Karakaş aldı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!