Türkiye için gün sayıyorlar  

Güncelleme Tarihi:

Türkiye için gün sayıyorlar
Oluşturulma Tarihi: Ocak 31, 2016 21:33

BU yılın mart ayından itibaren Türkiye pazarına girecek olan lüks segmentin dikkat çekici markası Lexus’un yenilenen sedan modeli GS ve yeni spor modeli RC, 80 bin Euro’dan başlayan fiyatlarla İstanbul’daki Lexus showroomunda yerini almaya hazırlanıyor.

Haberin Devamı

Japon Toyota’nın lüks markası Lexus’un Türkiye’de satışına başlanacak 6 modeli arasında yer alacak olan RC ve GS ile birlikte, premium segmentte kendini kanıtlamış IS, NX, RX ile LS modelleri de beğenilere sunulacak. Lexus’un Türkiye’de satılmaya başlamasıyla birlikte hem hizmet hem de ürün anlamında müşterilerin çok farklı bir deneyim yaşayacaklarını söyleyen Toyota Türkiye Pazarlama ve Satış A.Ş. CEO’su Ali Haydar Bozkurt, “Global premium marka olan Lexus, Türkiye’de uzun zamandır bekleniyordu.

 

Bu markanın her modeli kendine has ve sınıfında fark yaratacak özelliklere sahip. Lexus modelleri lüks özellikleri, tasarımı, performansı ve hibrit versiyonlarıyla bu segmentte bir boşluğu dolduruyor. Bu yüzden ürün gamımıza sonuna kadar güveniyoruz. Yeni GS ve RC modelleri ise markanın sportif, lüks ve konfor odaklı yanlarını kusursuz biçimde temsil ediyor. Sedan ve coupe pazarlarında fark yaratacak iki modelle birlikte Türkiye pazarında güçlü bir konumda olacağımızı düşünüyoruz” dedi. 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!