Turkcell, 30 milyon oyuncu hedefliyor

Güncelleme Tarihi:

Turkcell, 30 milyon oyuncu hedefliyor
Oluşturulma Tarihi: Eylül 27, 2016 22:10

DÜNYADA 100 milyar dolar, Türkiye’de 2 milyar liralık bir pazar yaratan oyun sektörü için iletişim operatörü Turkcell’den hamle geldi.

Haberin Devamı

‘Gamecell’ adındaki bir oyun platformunu hayata geçiren şirket, oyunseverlerin oyun satın almalarını, turnuvalara katılmalarını, takım kurmalarını, oyun dünyasındaki haberleri ulaşmalarına olanak sağlayacak. Gamecell’de kullanıcıları, satın aldıkları oyunları Turkcell veya Superonline faturalarına yansıtma imkanına sahip olurken, Turkcell Superonline aboneleri ise Adil Kullanım Kotası (AKK) etkilenmeden ve hız sınırlaması olmadan oyunları indirebilecek. Ayrıca Gamecell’in açılışına özel bir ay boyunca tüm oyunlarda yüzde 25 indirimle oyunseverlere sunulacak.

İlk aşamada platform üzerinden 2 binden fazla oyunun satışa sunulduğunu söyleyen Turkcell Genel Müdür Yardımcısı İsmail Bütün, ‘BigKazan’ işbirliği ile hayata geçirilen Gamecell ile hedeflerinin Türkiye’de 30 milyon oyuncuya ulaşmak olduğunu ifade etti. Bütün, “Mağazalardan oyun satışının bir süre sonra tarihe karışacak. Online olarak satın alınan oyunlar indirilirken, dosya boyutunun yüksek olması oyuncunun internetteki adil kullanım kotasını etkiliyor. Gamecell’de ise 20 TL ve üzeri oyun alan Superonline fiber kullanıcıları, istedikleri bir gün Turbo Butonu’nu kullanarak Adil Kullanım Kotası ve hız limitine takılmadan oyunlarını indirebilecekler” dedi. 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!