Türk mobil pazarlama ajansına uluslararası ödül

Güncelleme Tarihi:

Türk mobil pazarlama ajansına uluslararası ödül
Oluşturulma Tarihi: Eylül 29, 2010 15:53

Stevie İş Dünyası Ödülleri (The Stevie Business Awards) 27 Eylül 2010 tarihinde İstanbul Ritz Carlton Otel’de düzenlenen bir törenle sahiplerini buldu.

Haberin Devamı

Geliştirdiği Wapitect yazılımı ile “Yılın En İyi Ürün ve Servisi” kategorisinde Onur Ödülü’ne layık görülen Aerodeon adına ödülü, Genel Müdür İsmail Özdemir aldı.

Türkiye’nin önemli mobil pazarlama ajansı Aerodeon, geliştirdiği Wapitect yazılımı ile farklı sektörlerde faaliyet gösteren şirketlerin değerlendirildiği ve iş dünyasıyla ilgili en prestijli ödül organizasyonlarından biri olarak kabul edilen “ Stevie (Uluslar arası) İş Dünyası Ödülleri”nde, “Yılın En İyi Ürün ve Servisi” kategorisinde ödüle layık görüldü. Aerodeon Genel Müdürü İsmail Özdemir, “Uluslararası İş Dünyası” organizasyonu tarafından 27 Eylül 2010 tarihinde İstanbul Ritz Carlton Otel’de düzenlenen görkemli ödül töreninde, Yılın En İyi Ürün ve Servisi Onur Ödülünü (Distinguished Honoree) şirketi adına aldı.

Haberin Devamı

40’ı aşkın ülkeden 1.700’ün üzerinde başvurunun değerlendirildiği ödül organizasyonu ile ilgili Aerodeon Genel Müdürü Özdemir şunları söyledi: “Aerodeon olarak, dünya çapında kalitesi ve geçerliliğiyle tanınan Stevie İş Dünyası Ödülü’ne layık görülmekten gurur duyuyoruz. Wapitect servisimiz ile şirketlerin mobil pazarlamayı mecrayı etkin bir şekilde kullanabilecekleri bir platform yaratmayı hedefledik. Yeni yazılımımız marka ve kurumların, özellikle mobil pazarlama kampanyaları içerisinde kendi mobil internet site ve servislerini üretebilmeleri, yönetmeleri ve istedikleri zaman güncelleyebilmelerini sağlıyor. Ürünümüzün yaratıcılığına, özelliklerine ve etkinliğine inancımız tamdı. Yine de bunun uluslararası önemli bir organizasyon tarafından tescillenmesi bize mutluluk verdi.”

Yunancada “taçlandırma” anlamına gelen “Stevie” ödülleri, (diğer adıyla Uluslararası İş Dünyası Ödülleri) iş dünyasında kazanılan başarıların birçok farklı alanda değerlendirildiği tek küresel organizasyon olma özelliğini taşıyor. “Stevie” ödülleri, uluslararası şirket ve organizasyonları, yıl içerisinde gösterdikleri başarı ile sosyal yaşam ve iş hayatına yansıyan pozitif katkıları ile değerlendiriyor. 40 kategoriden oluşan ödül sistemine hem firma olarak hem de kişisel olarak başvuru yapılabiliyor. 2003 yılından bu yana her yıl düzenli olarak verilen ödüllere bu sene 40’ı aşkın ülkeden bin 700’ün üzerinde başvuru yapıldığı biliniyor. İstanbul, 2011’de törene ev sahipliği yapacak Abu Dhabi’den önce bu organizasyonu gerçekleştirerek 500’ün üzerinde uluslararası katılımcıyı ağırlamış oldu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!