Telekom, internet erişimini ucuzlattı

Güncelleme Tarihi:

Telekom, internet erişimini ucuzlattı
Oluşturulma Tarihi: Şubat 07, 2001 00:00


Türk Telekom'un internet erişim hizmetini ucuzlattı. Türk Telekom'dan yapılan açıklamaya göre, ISDN-BA üzerinden internet abonelik bağlantı ücreti 60 milyon liradan 20 milyon liraya indirildi.
Haberin Devamı

Ayrıca 7 milyon 500 bin olan aylık ücret yerine abonelere 200 kontör hakkı verilerek abonman ücreti uygulaması başlatıldı.

ISDN-BA üzerinden internete erişim bağlantı ücreti de alınmayacak. Aylık ücretlerde ise abonelere alternatif ödeme şekilleri getirildi.

Aboneler, 1, 3, 6 ve 12 aylık seçeneklerden birini tercih edebilecek. Ücretler, 1 aylık 2 milyon 500 bin, 3 aylık 6 milyon, 6 aylık 10 milyon ve 12 aylık abonelik için 15 milyon lira olarak belirlendi.

Türk Telekom, iki sabit telefon hattı olan abonelerin bu hatları iade etmeleri kaydıyla ISDN-BA aboneliği taleplerini ve ISDN-BA üzerinden internete erişim aboneliğinin birbirlerine dönüşüm taleplerini ücretsiz karşılayacak.

ADLS erişimde port bağlantı ücreti ise, her port için 20 milyon liradan 10 milyon liraya indirildi. ADLS erişimde aylık ücret, kullanılan süreye göre değil hıza göre alınacak.

Türk Telekom, Turpak üzerinden internet erişiminde bağlantı ücreti almayacak. Bu hizmetin aylık ücreti de 8 milyon liradan 2 milyon 500 bin liraya çekildi. (aa)

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!