Taraftarlar ve çocuklar için özel boya yapıldı

Güncelleme Tarihi:

Taraftarlar ve çocuklar için özel boya yapıldı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 19, 2003 02:04

Türkiye'nin büyük boya üreticilerinden Polisan klasik boyanın dışında yeni ürünleri yelpazesine ekledi. Taraftarlar ve çocuklar istedikleri gibi yüzlerini boyayabilsin diye yapılan bu boyalar cilde zarar vermiyor, su ve sabunla hemen çıkıyor. Polisan bu ürün grubuna ‘‘hobi’’ adını vermiş.

Polisan'ın taraftarlar için çıkardığı ürünler dört setten oluşuyor. Milli takım maçlarına gidecekler içinde kırmızı ve beyaz boya kutularından oluşan milli takım setini alacak. Fenerbahçe, Beşiktaş ve Galatasaray için de birer set var. Henüz diğer takım taraftarları için bir ürün çıkartılmış değil. Boyalar kozmetik maddeler kullanılarak hazırlandı. Yüze kolaylıkla sürülüyor, uzun süre bozulmuyor ve cilde zarar vermiyor. Taraftar boyaları 4 milyon 350 bin lira.

Çocuklar içinkarnaval serisi

Polisan çocuklar için de altı ayrı renkten oluşan yüz boyama seti Karnaval'ı piyasaya sürdü. Çocuklar bu boyalarla diledikleri gibi yüzlerini boyayabilecek ve renkli maskeler yaparak istedikleri kılığa girebilecek. Fiyatı 11 milyon lira. Taraftar ve Karnaval boyaları Bauhaus, Metro, Carrefour, Migros, Toy's R Us ve diğer büyük oyuncak mağazalarında satışa sunuldu.

Polisan, daha önce ‘‘hobi grubu’’ adını taktığı ürün grubunda, süslemecilikte kullanılan akrilik boya yapmıştı. Şimdi bu grubu da genişletti. Parlak ve mat vernik, transfer tutkalı, çatlatma medyumu ve fırça seti yeni eklenen ürünler arasında. Bu boyalar son yıllarda bir hobi olarak çok yaygınlaşan ahşap süslemeciliğinde kullanılıyor. Ahşap eşyalar, kutular rahatlıkla boyanıyor. 14 ayrı rengi olan akrilik boyalar 750 ml'lik ekonomik ambalajlarda piyasaya verildi. Ekonomik paketin fiyatı 13 milyon lira, 100 gramlık tek tüpler 2 milyon 750 bin lira. Ürünleri Bauhaus, Praktiker, Koçtaş gibi büyük marketlerde ve hobi ürünleri satan diğer mağazalarda bulabilirsiniz.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!