Sürdürülebilirlik Akademisi’nden yeni sivil inisiyatif

Güncelleme Tarihi:

Sürdürülebilirlik Akademisi’nden yeni sivil inisiyatif
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 24, 2012 11:50

Türkiye’nin ilk Sürdürülebilir Markalar Konferansı 31 Mayıs’ta yapılacak.

Haberin Devamı


BSH Ev Aletleri, Unilever Türkiye ve Vodafone Türkiye’nin ana çözüm ortaklığında ilki düzenlenen konferansta, sürdürülebilir marka değeri yaratmanın, yönetmenin ve rekabetin kuralları, koşulları ve uygulamaları masaya yatırılacak.

Konferans, “Dünyanın En İyi Markaları” ve “Dünyanın En Çevreci Markaları” listelerinin yaratıcısı Interbrand’in Avrupa CEO’su Graham Hales ve Birleşmiş Milletler Çevre Programı (UNEP) Proje Direktörü Cheryl Hicks gibi uzmanları ağırlayacak.

Ayrıca konferansta Sürdürülebilirlik İletişimi Ajansı Futerra’nın Murahhas Azası Jeff Melnyk, Unilever Türkiye Yönetim Kurulu Üyesive Satış ve Müşteri Geliştirmeden sorumlu Başkan Yardımcısı Cem Tarık Yüksel, BSH Ev Aletleri Marka Pazarlama Direktörü Hakan Turalı, Vodafone Türkiye Marka ve Pazarlama Stratejisi Direktörü Bilge Çiftçi, Sürdürülebilirlik Akademisi Yönetim Kurulu Üyesi Semra Sevinç gibi isimler katılacak.

Haberin Devamı

Sürdürülebilirlik ve iklim değişikliği konusunda farkındalık yaratmak amacıyla Sürdürülebilir Markalar Konferansı, ‘’Karbon Nötr Konferans’’ olarak organize ediliyor. Konferans süresince ortaya çıkan CO2 emisyonları hesaplanarak konferansın karbon ayakizi siliniyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!