Sofa Hotel, L’ist İstinye’de konut işletmesine girdi

Güncelleme Tarihi:

Sofa Hotel, L’ist İstinye’de konut işletmesine girdi
Oluşturulma Tarihi: Haziran 03, 2011 00:00

Krea Grup’un İstinye’de 28 bin metrekarelik alanda hayata geçirdiği 150 üniteden oluşan L’ist İstinye Suites’in işletmesi için Krea ve The Sofa Hotel & Resorts işbirliği imzaladı. 163 ile 263 metrekare arasında değişen 2+1 ve 4+1 rezidansların aylık kirası ise 6 bin 500 dolar ile 12 bin dolar arasında olacak.

Haberin Devamı

İşbirliği kapsamında The Sofa Hotel & Resorts’ın The Bosphorus Suites ismiyle rezidans hizmeti vermesinin yanı sıra, Sanitas işbirliği ile SPA ve wellness merkezi, farklı kafe ve restoranları ile toplantı salonlarını içeren L’İst Club işletmesi sunulacak.

1 yıldan kısa süreli kiralama

Krea Grup İcra Kurulu Başkanı Hakan Kodal, “Sofa ile işbirliğimiz 3 ana başlıkta toplanıyor. Birincisi, Bosphorus Suites markası ile rezidans hizmetleri verilmesi olacak. Bir yıldan daha kısa vadeli kiralama yapılabilecek. Bu hizmet ile yabancı müşterilerimizi hedefliyoruz. Talebe göre, 10 ünitenin sayısını da artırabiliriz” diye konuştu. İşbirliğinin ikinci ayağının Sanitas işbirliği ile SPA ve wellness merkezinin açılması olduğunu söyleyen Kodal, üçüncü işbirliğinin ise, Uzakdoğu ve Akdeniz mutfağının kafe ve restoranları ile toplantı salonlarını içeren L’İst Club işletmesi olacağını belirtti. The Sofa Hotel & Resorts Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ali Sözmen de, “İlk defa bir butik otel işletmesi ortaklıkla rezidans hizmeti vermeyi deniyor” dedi.

Haberin Devamı

220 milyon doları bulacak

L’İST İstinye Suites’te yaşam Ekim 2010’da başlarken, şu anda dairelerin yüzde 70’inin satışı tamamlandı. Satışların yüzde 95’inin yerli müşterilere yapıldığını dile getiren Hakan Kodal, “L’ist İstinye Suites, 14 blok ve 150 üniteden oluşuyor. 2+1’den 5+1’e kadar daire seçenekleri bulunurken, fiyatlar ise 700 bin Euro ile 1.7 milyon Euro arasında değişiyor. Proje tamamlandığında 220 milyon dolarlık yatırım bedeline ulaşacak” diye konuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!