Seferler Nisan'a kadar iptal

Güncelleme Tarihi:

Seferler Nisana kadar iptal
Oluşturulma Tarihi: Kasım 15, 2013 14:27

Zonguldak Havaalanı Müdürü Hasan Özşahin, bu yıl yaz sezonunda başlatılan yurt dışı uçak seferlerinin 26 Kasım'da sonlandırılacağını bildirdi. Ancak seferler Nisan ayında tekrar başlayacak.

Haberin Devamı

Uçuşlar için 2014 yılı uçak biletlerinin Eylül ayından itibaren satışa çıkartıldığını ifade eden Özşahin, şöyle konuştu:

"Bu yıl uçak seferlerinde toplam 28 bin 718 yolcu yurt dışına seyahat etmiştir. Aynı zamanda havalimanımıza 294 defa uçak iniş ve kalkışı olmuştur. Bu yıl yaz sezonunda başlatılan yurt dışı uçak seferleri 26 Kasım'da sonlandırılacak. Önümüzdeki yıl yaz sezonu uçuş planını da şimdiden hazırladık. Bu yıl haftada 3 olarak başlatılan seferler 2014'te haftada 4 sefere çıkartıldı. Bu uçuş planının yaz mevsimi ortalarında haftada 6 sefere ulaşacağını tahmin
ediyoruz. Ayrıca 2014 yılı uçuşları Düsseldorf ve Dortmund'a planlanmıştır. Önümüzdeki yılı uçuşlarında şuanki bilet satışlarında, bu yıla göre yüzde 15 arttığını görmekteyiz."

Özşahin, Zonguldak-Almanya uçak seferlerinde bir aksaklığın olmadığını dile getirerek, havalimanındaki yolcu memnuniyetine son derece önem verdiklerini kaydetti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!