Ronaldo'nun tasarımlarını üretecek

Güncelleme Tarihi:

Ronaldonun tasarımlarını üretecek
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 20, 2013 09:49

Türk iç çamaşırı imal üreticisi olan Selga Tekstil, spor dünyasının iki dev isminin tasarımlarını üretmeye başladı.

Haberin Devamı

Tenisçi Caroline Wozniacki ve dünyaca ünlü futbolcu Cristiano Ronaldo'nun iç distribütörlüğünü üstlenen firma aynı zamanda Cristiano Ronaldo'nun iç çamaşırlarının tüm dünya üretimini de gerçekleştirecek.

29 yıllık şirket; özellikle Kuzey Avrupa ve İskandinavya’nın önde gelen markaları ile uzun yıllara dayanan işbirlikleri bulunuyor. Üretimini Zonguldak'ta bulunan fabrikasından yapan şirket, Hummel, Levi's, Björn Borg gibi önemli markalarla çalışıyor.

Son yıllarda yaptıkları araştırmalar ile birlikte iç piyasaya da açılma hedeflerinden bahseden FirmanınYönetim Kurulu Başkanı Aykut Uğurlu, "Yeni yaptığımız anlaşmalar ile artık hem iç piyasada olacağız hem de distribütörlüğünü yaptığımız iki büyük markadan Cristiano Ronaldo'nun dünya üretiminin yüzde 70'ini gerçekleştireceğiz. Caroline Wozniacki ve Cristiano Ronaldo markaları ile hem üretim kapasitemizi arttıracağız hem de çalışan sayımızı. Amacımız Türkiye'nin tekstil kalitesini dünyada tanıtmak ve dünya markalarını kendi kalitemiz ile ülkemiz insanına sunarak Türkiye ekonomisine katkıda bulunmak." dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!