Real, İstanbul’un Avrupa yakasına da yerleşiyor

Güncelleme Tarihi:

Real, İstanbul’un Avrupa yakasına da yerleşiyor
Oluşturulma Tarihi: Aralık 08, 2006 00:00

Real Hipermarketleri, büyüme üzerine kurduğu Türkiye stratejisini adım adım hayata geçiriyor. Ekimde hizmete açılan Antalya Real Hipermarketi’nin ardından, Fulya’da açılacak mağazasının imza törenini gerçekleştiren Real, Avrupa yakasındaki ilk mağazası olan Beylikdüzü mağazasının da temel atma törenini gerçekleştirdi.

Real Hipermarketler Zinciri Türkiye’nin en büyük gayrimenkul yatırım or olan İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (İŞ GYO) ile uzun vadeli bir işbirliğine gitti. İŞ GYO’nun İstanbul Beylikdüzü’nde bulunan arazisinde inşa edilecek hipermarketi, Real Hipermarketler Zinciri 20 yıllık süreyle işletecek.

TATİLYA’NIN YERİNE: Real Beylikdüzü Hipermarketi, Beylikdüzü’nde bulunan eski Tatilya Eğlence Merkezi ve Bauhaus Yapı Marketi arasında yer alacak alışveriş merkezi projesinin hipermarket ayağını oluşturacak. İstanbul’un toplu konut olarak en hızlı gelişen bölgelerinden biri olan Beylikdüzü bölgesinde yer alacak Real Hipermarketi’nin, Ekim 2007’de hizmete açılması planlanıyor. Temel atma töreninde bir konuşma yapan Real Hipermarketler Zinciri Genel Müdürü Ulf Groth, İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı ile işbirliği yapmaktan dolayı mutlu olduğunu belirterek, Real Hipermarketleri’nin büyümesini sürdüreceğini söyledi. İstanbul, Ankara ve nüfusu 800 binin üzerinde olan bütün illerde geniş çaplı bir araştırma yaptıklarını söyleyen Ulf Groth, Real Beylikdüzü’nün Avrupa yakasındaki ilk mağazası olduğunu söyledi.

RAĞBET GÖRECEK: İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Gürman Tevfik ise konuşmasında, kurum kültürü olan iki şirketin biraraya geldiğini belirtti. Türkiye’nin en büyük gayrimenkul yatırım ortaklığı şirketi olarak büyük projelerle Türk halkına hizmet vermeye devam edeceklerini aktaran Dr. Gürman Tevfik, Tatilya Alışveriş Merkezi Projesi’nin çok rağbet göreceğini dile getirdi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!