Güncelleme Tarihi:
Beslenme uzmanlarının hava sıcaklıklarının düşük olmasına karşın uzun saatler boyunca aç kalmanın yaratacağı sağlık sorunlarından korunmak amacıyla sofralarda protein kaynağı besinler olan süt ve süt ürünlerine yer vermelerini önerdiklerini belirten Teksüt Yönetim Kurulu Üyesi Arda Aksaray, “Görüyoruz ki artık bilinçli ve sağlıklı bir şekilde oruç ibadetini yerine getirmek isteyenler aynı zamanda ne yediklerine de dikkat etmeye başladılar. Bu olumlu gelişmeyi görmekten dolayı Teksüt olarak mutluluk duyuyoruz. Damak tadımıza hitap eden peynir içeriğindeki sodyum sayesinde oruç tutanların tansiyonunu dengeleme özelliğine de sahip bir yiyecek. Ramazan ayında sofralarımızdan sütü, peyniri, yoğurt ve ayranı eksik etmeyelim” değerlendirmesini yaptı.