Pronet yeni Bursa ofisi ile Anadolu’da güçleniyor

Güncelleme Tarihi:

Pronet yeni Bursa ofisi ile Anadolu’da güçleniyor
Oluşturulma Tarihi: Aralık 07, 2010 17:13

Türkiye çapında açtığı bölgesel ofislerle elektronik güvenlik pazarını genişletmeyi amaçlayan Pronet, bu kapsamda Bursa’da açtığı yeni ofisiyle operasyon ağını genişletiyor.

Haberin Devamı

Güvenlik firması olan Pronet, Türkiye çapında pazarı ve pazardaki payını büyütme stratejisinin bir parçası olarak oluşturduğu bölge ofislerinin dördüncüsünü Bursa’da açtı. 7 Aralık 2010 Salı günü Bursa Almira Hotel’de düzenlenen kokteyl ve basın toplantısıyla duyurulan Pronet Bursa Ofisi, şirketin Anadolu’da güçlenmesini sağlayacak en önemli atılımlarından biri.

Çözüm Ortaklığı Programı da dahil olmak üzere operasyonlarını merkezden belirli bölge ofislerine kaydıran Pronet, Bursa ofisinin de katılımıyla 2011 yılında yüzde 50 oranında büyüyerek abone sayısını 120 bine çıkaracak. Marmara Bölgesi’ndeki stratejik noktalardan biri olan Bursa, her gün daha da artmakta olan elektronik güvenlik sistemi ihtiyacıyla Pronet’in bu hedefi için attığı en önemli adımlardan biri. Yeni Bursa Ofisi ile gerek Bursa’da gerekse çevre illerde hızlı bir şekilde yaygınlaşacak olan Pronet, şu anda Antalya, Ankara, Bursa ve İzmir’de bulunan bölge ofislerine önümüzdeki yıl içinde, Türkiye’nin farklı bölgelerinde açacağı yenilerini eklemeyi planlıyor.

Haberin Devamı

Basın toplantısında yaptığı konuşmada, Pronet’in daha önce Antalya, İzmir ve Ankara’daki ofisleri ile Anadolu’da hızlı bir büyüme sağladığına değinen Pronet Genel Müdürü Metin Kastro yeni açılan Bursa ofisi ile Pronet’in Anadolu’daki hızlı büyümesine 2011 yılında da devam edeceğini belirtti. Kastro sözlerine şöyle devam etti: “Son üç yılda iki kattan fazla bir büyüme sağladık. Ancak her 6 dakikada bir hırsızlık olaylarının yaşandığı ülkemizde elektronik güvenlik sektörü ihtiyacı çok büyük. Bu yüzden sektörün lideri olarak güvenlik bilincini Türkiye’nin her noktasında oluşturmaya çalışacağız. Güney Marmara’nın en büyük illerinden Bursa, sürekli artmakta olan güvenlik ihtiyacının yanı sıra Karadeniz, İç Anadolu ve Ege Bölgeleri’ne yakın olmasıyla da bu amaca ulaşmamızda çok önemli bir role sahip olacak.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!