PHB coin nedir? Hangi borsalardan alınır? Phoenix Global ne zaman çıktı? Ne iş yapar?

Güncelleme Tarihi:

PHB coin nedir Hangi borsalardan alınır Phoenix Global ne zaman çıktı Ne iş yapar
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 19, 2022 19:17

PHB coin özellikle yatırımcılar tarafından merak edilen kripto paralardan biridir. Son dönemlerde yatırım alanında artış olması nedeniyle öğrenilmesi gereken konulardan biridir. Bu bakımdan PHB coin nedir ve hangi borsalardan alınır öğrenebilir ve siz de tercih edebilirsiniz. Sizin için PHB coin nedir? Hangi borsalardan alınır? Phoneix Global ne zaman çıktı ve ne iş yapar tüm detaylarıyla derledik.

Haberin Devamı

PHB coin 2020 yılın üçüncü çeyreğinde yatırım dünyasına sürülen bir kripto paradır. Üyelerine çift işlem ve alım satım imkanı sunan PHB coin kısa sürede birçok yatırımcı tarafından tercih edilmiştir. İlk 24 saat içinde 'luk bir artış gösteren PHB coin yatırımcıların tercihi haline gelmiştir.

PHB Coin Nedir?

PHB coin 2020 senesinde hayata geçirilmiş olan bir kripto paradır. Oldukça güçlü bir yapıya sahip olan ve üyelerine iyi imkanlar sunan Phoneix Global birçok avantajlı durumlar da ortaya koymaktadır. PHB coin Şangay merkezli bir kripto para çeşidi olarak ortaya çıkmıştır. Farklı iki proje ile başarılı bir hizmet veren Phoneix Global Bloackhain alanında da büyük başarıla imza atmıştır. Gerçekte var olan yatırımların blockhain ağlarına uyumlu olması için hizmetler verilmektedir.

Haberin Devamı

Kullanıcılar diledikleri zaman varlıklara kolay bir şekilde ulaşarak yatırımlarına yön verebilmektedir. Tüm üyeleri için alım satım ve yatırım imkanını kolay bir şekilde gerçekleştirmektedir. Kullanıcılar Phoneix Global sayesinde iki kademeli konsensüs imkanı sunmaktadır. Ayrıca dApps uygulamasına da güvenilir bir şekilşde

PHB Coin Hangi Borsalardan Alınır?

Phoneix Global sayesinde kripto paralar yatırımcılar için daha kolay bir hale gelmektedir. Kripto para olarak Phoneix Global'de PHB coin çıkarılmıştır. PHB coin ilk çıktığında 0,012 dolar olarak çıkmıştı ve 4 saat içerisinde bir artış göstermiştir. Çok sayıda kullanıcıyla ulaşmayı başaran PHB coin kısa sürede değer kazanmış olan bir kripto paradır. Çıktığı günden sonra kripto para piyasasındaki en değerli 599.coin olarak belgelerle tespit edilmiştir.

PHB coin destekleyen tüm borsalardan PHB coin alınması mümkündür. En fazla tercih edilen borsalar arasında Binance, Global HitBTC ve Huobi bulunmaktadır. Bu borsalardan PHB coin satın almak ve yatrım yapmak mümkündür. PHB coin için alım satım işlemleri iki faklı şekilde yapılmaktadır. Bunlar BTC ve TUSD olarak açıklanmıştır. Merkezi uzak doğu olan borsalarda ise PHB coin için ETH, BTC ve USD para birimleriyle işlemlerin yapılması mümkün olmaktadır.

Haberin Devamı

Phoneix Global Ne Zaman Çıktı? Ne İş Yapar?

Phoneix Global Neo platformunda hizmet veren bir kripto para birimidir. Özellikle Çin finans ve sermaye piyasasındaki kişileri birbirine bağlayan bir araştırma sistemi olarak hizmet vermektedir. Red Pulse de Neo block zinciri üzerinde çalışmalar yapmakta ve NeiC'yi kullanmaktadır. 2020 yılının son çeyreğinde hizmete başlayan Phoneix Global Şangay merkezli bir kripto para çeşididir. PHB coin gelecekte de var olmayı hedefleyen ve daha da büyüme amacında olan bir kripto paradır. Yenilikçi bir yapısı ve hizmeti olan Phoneix Global sayesinde birçok yatırımcının ilgisini çekmektedir. Özellikle alım satım yapan yatırımcılar için büyük avantajlar sunmasından dolayı işlem görmektedir. Dünyadaki tüm kıymetin tokenleşmesi için çalışmalar yapması nedeniyle de ilgiyle takip edilmektedir. Kripto para piyasasındaki yükselme ve artışa göre PHB coin de yükselmektedir. PHB coin en pahalı 599. kripto para olarak listeye eklenmiştir ve çıktıktan sonra 24 saat içinde oranında bir artış göstermiştir. Bu durumda çok fazla sayıda kullanıcıya ulaşmış olduğu ve işlem gördüğü anlaşılmaktadır. Geleceğin yenilikçi kripto paralarından biri olarak piyasada varlığını göstermektedir.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!