Pendik'e 5 yıldızlı otel

Güncelleme Tarihi:

Pendike 5 yıldızlı otel
Oluşturulma Tarihi: Ekim 29, 2005 13:01

Pendik'te deniz kenarında 30 dönümlük arazi üzerine 5 yıldızlı otel yapılacak. The Green Park Hotel Merter'de düzenlenen toplantıda, grubun mevcut yatırımları ile yeni otele ilişkin basın mensuplarına bilgi verildi.

Buna göre, Pendik Temenye bölgesinde deniz kenarındaki 30 dönümlük arazi üzerinde inşa edilecek otelin temeli bu yıl sonunda atılacak ve 2006 yılında da hizmete girecek.
Merter, Taksim, Bostancı ve İzmit Kartepe'de otelleri bulunan grup, Pendik ile beşinci beş yıldızlı oteline sahip olacak.
Pendik'teki otel, Sabiha Gökçen Uluslararası Havaalanı'na 6, İstanbul Park'a da 8 kilometre mesafede yer alacak.
Anadolu Yakası'nın en büyük kongre merkezini de içinde barındıracak olan 800 yatak kapasiteli The Green Park Hotel Pendik'te, toplantı salonları, sağlık merkezi, spor tesisleri, yüzme havuzları, alışveriş merkezleri ve otopark bulunacak.
Bu arada Green Park Hotels & Resorts Yönetim Kurulu Başkanı Adil Üstündağ, sektörde her geçen gün başarılı adımlara imza attıklarını bildirdi. Üstündağ, “Çok acele etmeden, ama geç de kalmadan Pendik'teki otel projemizi hayata geçireceğiz. Projemiz sürprizlerle dolu olacak ve burada başka ilklere de imza atacağız. Pendik benim hayalim, ekibimin de rüyasıydı” dedi.
(AA)
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!