Otomotiv sektörünün geleceği haftaya automotİST’te tartışılacak

Güncelleme Tarihi:

Otomotiv sektörünün geleceği haftaya automotİST’te tartışılacak
Oluşturulma Tarihi: Kasım 19, 2008 00:00

28 Kasım 2008 tarihinde Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı’nda düzenlenecek olan "automotivİST 2008 2’inci Uluslararası İstanbul Otomotiv Kongresi" ile geçen yıl olduğu gibi bir kez daha otomotiv sektörünün küresel ölçekte, öncü ve yenilikçi temsilcileri Türk yatırımcı ve yöneticileri ile bir araya gelecek.

Bilgi, deneyim ve fikirlerin serbestçe paylaşılmasına olanak sağlayan bir ortamda, katılımcıların nihai olarak vizyonlarını geliştirmelerine katkı sağlayacak bu organizasyon Opet Ana Sponsorluğunda düzenlenecek. Geçtiğimiz yıl Türkiye ve dünyada otomotiv alanında isim yapmış kişilerin konuşmacı olarak katıldığı automotivİST’te bu yıl katılımcıları üç farklı salonda düzenlenecek farklı konularda panel ve oturumlar bekliyor. Üreticisinden distribütörüne, yan sanayicisinden tedarikçisine, yetkili satış ve servis organizasyonlarından otomobil severlere kadar tüm katılımcılar, "Otomotivin Geleceği ve Türkiye’nin bu gelecekteki yeri" ana teması çerçevesinde konuşacak. Kongrenin diğer destekçileri ise Aksigorta, Aygaz, Bosch, Fiat, Ford, Hürriyet, Lassa, NTV, Otokoç, Renault, Temsa Global, Toyotasa, Tüpraş ve VW Doğuş olacak.

Sanayi ve Ticaret Bakanı Zafer Çağlayan’ın açılış konuşmasıyla başlayacak olan kongrenin ilk konuşmacıları Luca De Meo ve Michael Renz olacak. Fiat Group CMO’su ve Alfa Romeo CEO’su olan Luca De Meo, 2008 yılı ve sonrasında global otomotiv endüstrisini değerlendirecek. Audi Pazarlama Bölümü Başkanı Michael Renz, "Yakın Gelecekte Müşteri Beklentileri ve Bağlılık" başlıklı konuşmasıyla otomotiv sektöründe müşteri beklentilerinin gelecekte nasıl şekilleneceğini anlatacak. Açılış konuşmalarının ardından automotivİST, otomotiv sektörünün dört büyük derneğinin başkanlarının katılımıyla "Otomotivin geleceği ve Türkiye’nin üstleneceği rol" konulu panel ile başlayacak. Prof. Dr. T. Güngör Uras’ın moderatörlüğünde; Zafer Çağlayan’ın katılımıyla, Otomotiv Sanayi Derneği (OSD) Yönetim Kurulu Başkanı Turgay Durak, Otomotiv Distribütörleri Derneği (ODD) Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Aybar, Taşıt Araçları Yan Sanayicileri Derneği (TAYSAD) Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Burhanoğlu, Otomotiv Yetkili Satıcıları Derneği (OYDER) Yönetim Kurulu Başkanı Tarık Taşar, otomotivin geleceğini ve Türkiye’nin bu gelecekte üstleneceği rolünü panelde tartışacak. "Marka Olmanın Önemi", "Otomotivin Geleceğinde Çevre" ve "Otomotiv’in Geleceğinde Lojistik" panellerinin yanı sıra; son oturum kongrenin ev sahibi olan Yusuf Soylu moderatörlüğünde "Otomotiv Medyasının geleceği" konusunda yapılacak. Ülkemizin önde gelen yayın kuruluşlarının otomotiv editörleri Ufuk Sandık (Sabah), Emre Özpeynirci (Hürriyet), Mete Tansu (Vatan), Halil Okşit (Akşam) ve Levent Köprülü (Milliyet) panelist olarak buluşacaklar.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!