Yeni ve çok özel iki yeni Mustang!

Güncelleme Tarihi:

Yeni ve çok özel iki yeni Mustang
Oluşturulma Tarihi: Kasım 30, 2016 11:59

Ford Mustang'e Avrupa'ya özel yeni Black Shadow ve Blue paketleri geliyor.

Haberin Devamı

Ford, Köln'de düzenlediği etkinlikte sadece tamamen yenilenmiş süpermini modeli Fiesta'yı tanıtmadı; bunun yanında Mustang'in Avrupa'ya özel iki özel versiyonunun da örtüsünü kaldırdı. Mustang Black Shadow Edition ve Mustang Blue Edition, ikonik "Amerikan kası" otomobile eşsiz bir dış görünüm ve daha lüks bir iç mekan sağlıyor.

Sadece 435 bg'lik Mustang GT paketi ile sipariş edilebilen Black Shadow Edition'da dört farklı gövde rengi seçeneği bulunuyor: Platinyum Beyazı, Üçlü Sarı, Yarış Kırmızısı ve Grabber Mavisi. Buna ek olarak aracı standart modelden ayıran birkaç dış tasarım detayı da var. Bunların en çok göze çarpanı ise ön ızgaradaki siyah "Mustang" amblemi ve 19 inçlik Y düzeninde kollara sahip siyah jantlar. Bu iki parça, motor kaputundaki çıkıntının ve kapı eşiklerindeki siyah şeritler ile güzel bir bütünlük oluşturuyor.

Haberin Devamı
Yeni ve çok özel iki yeni Mustang

Siyah deri, ısıtmalı ve soğutmalı koltuklar ve bunlara uygun tonda dikişlerin yanı sıra 12 hoparlörlü ve 8 inçlik, bagaja yerleştirilmiş derin bas hoparlörüne sahip ShakerPro sistemi de aracın standart donanımları içerisinde yer alıyor. Ford'un en yeni bilgi eğlence sistemi teknolojisi SYNC3'e ise 8 inç boyutunda bir dokunmatik ekran ev sahipliği yapıyor.

Mustang Blue Edition ise ilk olarak 1969 model Mustang'de sunulan, efsanevi 'Grabber Mavisi' rengine gönderme yapıyor. 435 bg'lik GT veya dört silindirli, 2.3 litrelik motorundan 317 bg güç üreten EcoBoost seçenekleriyle sipariş edilebilen özel versiyon, ikonik Grabber Mavisi gövde rengine ve 19 inç çapında, çok kollu jantlara sahip. Ayrıca aracın kaputu ve tavanı boyunca uzanan bir de siyah şerit bulunuyor.

Daha güçlü GT versiyonunda ise Black Shadow versiyonunda görülen siyah deri, ısıtmalı ve soğutmalı koltuklara ve Ford'un güncellenmiş SYNC3 sistemine yine 8" dokunmatik ekran ile sahip olabiliyorsunuz. Bu iki özel versiyon önümüzdeki haftalarda Avrupa'da satışa çıkarılacak.

Toyotadan iddialı plan tarafından hazırlanmıştır.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!