Toyota Proace City Özellikleri - 2022 Model Toyota Proace City Fiyatı, Boyutları, Teknik Donanımları Ve Yakıt Tüketimi

Güncelleme Tarihi:

Toyota Proace City Özellikleri - 2022 Model Toyota Proace City Fiyatı, Boyutları, Teknik Donanımları Ve Yakıt Tüketimi
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 31, 2022 10:22

Türkiye’de Hilux ile hafif ticari araç pazarında fark yaratan Toyota, Proace City camlı van modelini de yakın bir zaman içinde pazara sunarak kendi segmentteki iddiasını sürekli daha da yukarıya taşıyor. Müşteriler, aileleriyle birlikte özel hayatlarında ve iş hayatlarında da, da Proace City’i severek kullanıyorlar. Toyota Proace City özellikleri nelerdir sizler için derledik.

Haberin Devamı

Diğer benzerlerine göre Toyota Proace City’nin tüm çeşitlerinde standart bir şekilde sunulan donanımların çok üst düzeydedir.

Toyota Proace City Özellikleri

Toyota Proace City, bir SUV donanımı, tasarımı, donanımı ve binek otomobil konforunu da içinde barındırıyor. Standart bir şekilde sunulan bu donanımlar ise, modeli segmentinde çok ayrı bir yere taşıyor. Toyota Proace City, hem özel hem de iş amacı ile kullanacak şekilde tasarlandı. Pratik özelliklerinin yanı sıra oldukça yüksek konfor unsurları ile da ön plana çıkan Proace City, sadece yük taşıyacak bir şekilde değil, araç içindekilerin konforunu da odak noktasına alarak geliştirildi.

1.000 kilogramlık römork çekme ve 821 kilogram taşıma kapasitesi kapasitesi ile ön plana çıkan Proace City, aynı zamanda verimli motor seçenekleri de sunuyor. Proace City, oldukça etkileyici aktif güvenlik sistemleri, üst düzey teknolojik özellikleri, kolay bir kullanıma sahip olan esnek kabini ile donanımlı olan bir mobil ofis gibi de kullanılabiliyor. 1,880 mm yüksekliğe, 4,403 mm uzunluğa, 1,848 mm genişliğe ve 2,785 mm dingil mesafesine sahip olan Toyota Proace City, modern dış ve iç tasarımı pratik bir kullanım ve konforlu sürüşle de buluşturuyor. Proace City, aynı zamanda 775 litre ve arka koltuklar katlandığı zaman 1.414 litre olan bagaj hacmi ile de ön plana çıkıyor.

Konforu ve pratikliği bir arada sunan sahip modelde, kullanımı önemli ölçüde kolaylaştırmak için pek çok saklama özellik ve göz de bulunuyor. Bagaj kapısından yukarı doğru açılabilir cam, ön koltukların arkasındaki katlanır masalar, ön koltukların arasındaki konsol, arka yan camlarda güneşlik, arka koltuk zemin saklama gözleri bulunan ve aracın bagaj tavanına entegre olan saklama alanı ile çok yönlülüğü de giderek artırıyor.

2022 Model Toyota Proace City Fiyatı

Haberin Devamı

Proace City 1.5 D 100 HP Dream Manuel Vites: 292.150

Proace City 1.5 D 130 HP Passion X-Pack Otomatik Vites: 363.900

Proace City 1.5 D 130 HP Dream Otomatik Vites: 317.200

Proace City 1.5 D 130 HP Flame X-Pack Otomatik Vites: 340.450

Haberin Devamı

2022 Model Toyota Proace CityTeknik Donanımları ve Yakıt Tüketimi

Toyota Proace City, 2022 yılının en dikkat çeken araçları arasında yer alıyor. Aynı zamanda 2022 model Toyota Proace City, hafif ticari araç modelleri arasında yer alıyor. Bu araç özellikle de dizel motorlarda sunduğu yüksek performans detaylarıyla ve iç mekânda sunduğu büyük konfor özellikleri ile çok kullanışlı bir aile aracı haline geldi.

Yeni Toyota Proace City modelinde 130 beygirlik ve 100 beygirlik iki farklı turbo dizel motor seçenekleri bulunur. 1.5 D 100 HP motor seçeneğinde ise, 5 ileri manuel vites seçeneği vardır. Yine bu motor seçeneğinin 100 km’deki ortalama yakıt tüketimi de 4,2 litre olarak belirlendi.

Toyota Proace City 2022 modelinin en dikkat çekici be en güzel modelleri ise, 1.5 D 130 HP motor özelliğine sahip olan araçlarıdır. Bu hafif ticari araçta ise, 8 ileri otomatik vites seçeneği bulunur. 130 beygirlik turbo dizel motoru ile satışa çıkarılan bu araç çok yüksek bir performans değerlerine de sahiptir. Araç ise, 100 km’de ortalama olarak 4,5 litre yakıt tüketimine sahiptir.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!