Nikahı semazen ve duayla kıydı, düÄŸünü Ebru GündeÅŸ ve AliÅŸan konseriyle yaptı

Güncelleme Tarihi:

Nikahı semazen ve duayla kıydı, düğünü Ebru Gündeş ve Alişan konseriyle yaptı
OluÅŸturulma Tarihi: Ekim 09, 2012 16:02

MALATYALI İşadamları Derneği (MİAD)Yönetim Kurulu Üyesi ve İpek Tekstil’in patronu İlhan Şahintürk’ün oğlu Deha Şahintürk’ün Ahmet Can’ın kızı Tuğba’yla hayatını birleştirdiği düğündeyiz...

Haberin Devamı

ÇıraÄŸan Sarayı’nın bahçesinde önce kokteyl ve nikah töreni var... Kokteyl bölümünde alkollü içki servisi yok. Bunun nedeni Küçükçekmece Belediye BaÅŸkanı Aziz Yeniay’ın kıydığı nikahtan hemen sonra anlaşıldı.Â

Nikah işleminin tamamlanmasının hemen ardından yeni evli çiftin bulunduğu platformun iki yanına semazenler geçti. Kısa bir semah gösterisi gerçekleşti.

Daha sonra içerde imam nikahını kıyan hoca platforma çıktı. O sırada hızla davetliler arasındaki hanımlara birer yazma dağıtıldı. Hoca Kur’an-ı Kerim’den iki sure okuyup, Tuğba-Deha Şahintürk’ün mutluluğu ve konuklar için dua etti.

Ahmet Çalık, Şahin Nalbant, Ali Akbulut, İbrahim Nalbant, Turan Tuna, İmam Altınbaş, Cengiz Acar, Ömer Çokyaşar, Hikmet Tanrıverdi, Vahap Küçük, İlhan Kavuk, Mehmet Nalbant, Yunus Akdaş, Adnan Güldaş, Malatya Eğitim Vakfı (MEV) eski Başkanı Şaban Taçyıldız gibi çoğu iş dünyasından oluşan konuklar daha sonra balo salonunda bulunan masalarına yerleşti.

Haberin Devamı

Masalara göz gezdirdim, nikah öncesi kokteylde servis edilmeyen alkollü içki artık serbest hale gelmişti. İlhan Şahintürk, dünürü Ahmet Can’la birlikte sahneden konuklarına "hoşgeldiniz" deyip ekledi:

- Sizlere bazı sürprizlerimiz var. Gecenin ilerleyen saatlerine kadar bizimle birlikte kalmanıza memnun oluruz.

Bu bilginin hemen ardından Ebru Gündeş sahneye çıktı. Gündeş, 2-2.5 saat kadar sahnede kaldı. Bu sırada masalarda alkollü içki alanların sayısında da artış oldu.

Konuklardan biri İlhan Şahintürk’e dostluklarına, yakınlıklarına güvenerek sordu:

- Nikah öncesinde alkollü içki servisi yoktu. Nikahın hemen ardından da semah gösterisi oldu, dualar okundu. İçeri geçilince ortam tümüyle değişti. Hem bir nikah töreninde semah gösterisine de ilk kez rastlıyorum. Neden böyle bir yol izledin?

Şahintürk, her kesimden, görüşten, inançtan konukları ve dostları olduğunu vurguladı:

- Kendimizce bir denge kurmaya çalıştık.

İlhan Şahintürk’ün bu sözleri üzerine Malatyalı işadamı Kadir Eriş’in 6-7 yıl önce teknesinde söylediği sözü anımsadım. Tekneye ilk bindiğimde kaptan içecek sordu. Ben de su istedim. Kadir Eriş, hemen devreye girdi:

Haberin Devamı

- Benim tekne laiktir. Alkollü içki istersen viski, rakı ve şarap var. Yok namaz kılmak istersen, o zaman seccademiz de mevcut. Karar senin...

İlhan Şahintürk eşi Dilek Şahintürk ve dünürleri Hatice-Ahmet Can çiftiyle birlikte konuklarını ağırlarken, "laik düğün" şeklinde tanımlanacak bir ortam yaratmıştı...

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!