Oluşturulma Tarihi: Kasım 27, 2009 00:00
New York Times gazetesi, dün yayınlanan sayısında Güllüoğlu New York Manhattan’daki şubesi, Türk tatlıları ve Türk fast food yiyeceklerini övdü.
Gazetenin, yiyecek editörlerinin ziyaret ettiği Güllüoğlu’nun, New York Manhattan’da geçtiğimiz aylarda açılan yeni şubesi ile ilgili gazetenin ilavesinde fotoğraflı olarak yayınlanan haberde, “Güllüoğlu’ndan içeriye girince, sadece baklava ile doymayacağınızı, baş döndürücü bir tatlı çeşidiyle yüzleşerek anlıyorsunuz. Uyumlu bir şekilde döşenmiş bu Türk pastahane ve kafesi, 4 yıl önce Brooklyn’de açılmış. Kardeşi ile merkezi İstanbul’da bulunan firmanın, ileri uçtaki mevzilerini oluşturuyor, mönüsü biraz ismi gibi şaşırtıcı da olsa” diye yazdı. New York Times gazetesi yiyecek editörü Dave Cook, tarafından kaleme alınan yazıda, Güllüoğlu Manhattan’ın menüsünde yer alan baklava ve diğer Türk tatlı çeşitleri ile ‘su böreği, ıspanaklı veya beyaz peynirli poğaça, kıymalı börek, simit, çılbır, kumpir ve yengen’den de övgüyle söz edildi.