Motosiklet Plazası’nda taksit kampanyası

Güncelleme Tarihi:

Motosiklet Plazası’nda taksit kampanyası
Oluşturulma Tarihi: Haziran 26, 2000 00:00

Haberin Devamı

Türkiye'nin ilk motosiklet plazasını açan Metro Motor bir Güney Kore firması olan Hyosung'un GF-125 modelinde bir kampanya başlatıyor. Kampanya kapsamında 12, 18 ve 24 ay vade ile aylık 71 milyondan başlayan taksitle her hangi bir banka aracılığı ile kasko zorunluluğu olmadan satış yapılıyor. Metro Motor 1998 yılından beri Kavacık'taki merkezinde hizmet veriyor.

Tarabya Toyota

en iyi boyacı

ToyotaSa tarafından İstanbul’da düzenlenen ve 78 teknisyenin katıldığı 1. Boya ve Kaporta Teknisyen Beceri Yarışması'nda, Toyota Tarabya Plaza şampiyon oldu. Toyota Tarabya Plaza otomotiv sektöründe 1995 yılından beri faaliyet gösteriyor.

Profilo'da yeni

dekorasyon

Profilo Alışveriş Merkezi geçtiğimiz günlerde aldığı ISO 9002 sertifikası nedeniyle 300'ü aşkın personelini eğitimden geçirdi. Yaz dekorasyonu için müşteri mutluluğunu simgeleyen 'gülümseyen güneş' temasını işlemeye karar veren merkez dekore edildi. Instore tarafından yapılan yeni dekorasyon'da 1000'den fazla özel bir kağıttan yapılan gülen güneş ve martı kullanıldı.

Denizatı Kent

işletmeci arıyor

Zeytinburnu-Veliefendi sahil yolu üzerinde bulunan Denizatı Kent site içinde yer alan sosyal tesisler için işletmeci arıyor. Toplam 4 bin metrekareden oluşan sosyal tesis binasında fitness center, squash, sauna, jimnastik salonu, kuaför, cafe, restoran ve oyun salonları gibi bölümler yer alıyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!