Güncelleme Tarihi:
Haftalık Proto Thema gazetesine göre, imzalar geçtiğimiz hafta Astaş Holding Yönetim Kurulu Başkanı Vedat Aşçı ile ‘Nammos’un ortaklarından Mısırlı Sami İbrahim tarafından Mikonos’ta atıldı. Aşçı ile İbrahim arasındaki anlaşmanın temeli geçen yıl Ağustos ayında Vedat Aşçı’nın restoranda yemek yemesiyle atıldı. Restoranın sahibi Sami İbrahim ile tanışan Aşçı, İbrahim’i Bodrum’a davet etti. İbrahim ‘Mandarin Oriental’i çok beğendi. Ancak, yeni sezon ve şube açılışları nedeniyle Bodrum’da da şube açamayacağını söyledi. Vedat Aşçı hiç itiraz etmedi ve 2016 için imzaları atalım’ dedi. Nammos’ta şampanyaların fiyatı özel gecelerde 120 bin euro’ya kadar çıkıyor. Yemek ise kişi başına 150 euro civarında.