Metro Group'tan Van'a 500 bin TL yardım

Güncelleme Tarihi:

Metro Grouptan Vana 500 bin TL yardım
OluÅŸturulma Tarihi: Ekim 28, 2011 11:24

Metro Group şirketleri Van'aki deprem için 500 bin liralık yardım kararı aldı.

Haberin Devamı

Ekol Lojistik tarafından ücretsiz olarak Van’a götürülen malzemeler KIZILAY aracılığı ile doğrudan ihtiyaç sahiplerine dağıtılacak.
 
Real Hipermarketleri bölgeye süt tozu, bebek bezi, ıslak mendil, el temizleme jeli, su, pirinç, un, makarna, konserve ürünleri ile battaniye kışlık giysi, eldiven, çorap, uyku tulumu içeren 4 tır gönderecek.

Media-Saturn-Holding GmbH (Media Markt ve Saturn) ise depremzedelere 125 bin TL nakit yardımında bulunacak.
 
Grup ÅŸirketlerinden Metro Toptancı Market tarafından hazırlanan 3.000 battaniye, 1.600 çocuk bezi, 2.000 havlu, 1.000 atkı, bere, eldiven seti, 1.000 kışlık mont, binlerce paket hijyenik ürün, çocuk bezi, Rioba su, çocuk mamasını içeren 6 tır depremzede vatandaÅŸlarımıza ulaÅŸmak üzere yola çıktı.Â
 
Ayrıca Metro Toptancı Market’in 20 farklı mağazasında, çalışanlar tarafından toplanan yardım malzemeleri de Van’daki depremzedeler için yola çıktı. Metro mağazalarından Van’a yardım için alışveriş yapan müşterilerin yardımları da müşteriler adına Kızılay’a gönderilecek. Kurban Bayramı sonuna kadar Metro, Van için yapılan her 1.000 TL’lik alışveriş için 100 lt Rioba suyu Van’a gönderecek.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!