Marble Systems Alkent 2000’de

Güncelleme Tarihi:

Marble Systems Alkent 2000’de
Oluşturulma Tarihi: Aralık 18, 1998 00:00

Haberin Devamı

14 yıldır Amerika ve Uzakdoğu'ya ihracat yapan Marble Systems Inc.'nin ünlü mermerleri şimdi İstanbul'da da kullanılıyor. Alkent 2000 ve California Evleri'nde kullanılacak eskitilmiş mermer ve travertenler, iklim farklılıklarına uygunluğu, ıslak zeminlerde kaymaması ve estetik görünümlerinin yanısıra, Amerikan standartlarında kaliteye sahip olmalarıyla da ünlü.

17. TÜYAP Hediye Fuarı

17 yıldır aralıksız düzenlenen TÜYAP Hediye Fuarı yarın saat 11.00'de Tepebaşı'ndaki TÜYAP İstanbul Sergi Sarayı'nda açılıyor. Cam, kristal, porselen, seramik, ahşap, deri, gümüş gibi malzemelerden; oyuncaktan giysiye, takılardan ev dekorasyonuna, elişlerinden bilgisayar oyunlarına kadar her çeşit hediyelik ürünün sergilendiği fuar 31 Aralık akşamı saat 19.00' kadar açık olacak. Geçen yıl 47.618 kişi tarafından ziyaret edilen fuara bu yıl 264 kuruluş katılıyor.

Swatch’dan Yıldızlı Gece

Swatch, tarihinin en özel ve en lüks saatlerinden birini bu ay piyasaya sürüyor. ‘‘Nuit Etoilee’’ (Yıldızlı Gece) adı verilen saat, lüks öğelerle minimalizmi birleştiren dünyanın en ince plastik kol saati olma özelliğini taşıyor. Kadranında saat 12 ile 7 arasına yerleştirilmiş toplam 0.1 karatlık 21 adet minik pırlanta bulunan saatle birlikte pırlantaların orjinalliğini anlatan ve teknik özelliklerini belirten Garanti Sertifikası da veriliyor. 9999 adet üretilen ve her biri ayrı ayrı numaralandırılan saatlerden Türkiye'ye sadece 99 tane gelecek. 500 İsviçre Frangı'na satışa sunulacak.

Yılbaşı’99 Armağan Fuarı

Yılbaşı öncesi hediye alacaklar için bir diğer seçenek Mecidiyeköy'de FM Fuar ve Kültür Merkezi'nde açılan ‘‘Yılbaşı'99 Armağan Fuarı’’. EF-EM Uluslararası Fuar ve Organizasyon H.Ltd.Şti. tarafından hazırlanan fuarda, her sektörde Türkiye'nin büyük ithalat ve imalat firmalarının ürünleri sergilenecek ve özel fiyatlar uygulanacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!