Güncelleme Tarihi:
Birbirinden farklı onlarca pasta ve çikolata ürününün yer aldığı pastane bölümü, Özcan’ın ürünleri ile kalite çıtasını bir kat daha yükseltti.
22 yaşındayken Türkiye’nin en iyi pastacısı seçilen ve dünyaca ünlü birçok otelde pasta şefi olarak çalışan Bolulu Kemal Özcan, memleketindeki Narven Termal Kasaba'yı ziyaret etti ve Narven Pastanesi’nin mutfağındaki aşçılarla bir araya gelerek bir workshop gerçekleştirdi. Özcan, kendi ürün ve tasarımlarının yanı sıra yeni tarif ve lezzetlerini de buradaki aşçılarla paylaştı.
Workshop'a katılan aşçıların çok yetenekli olduğunu belirten Özcan, mutfakta kullanılan her türlü gıdanın taze, doğal ve yerel olmasının kendisinin mutlu ettiğini söyledi. Özcan, “Gözlemlediğim kadarıyla Narven’in mutfağı da çok özel. Aşçı ustalarımızı en taze ve doğal ürünleri kullanarak gayet hijyenik bir şekilde sunum yapıyorlar. Biz de pasta ve çikolata tariflerimizle Narven Pastanesi’ne yeni lezzetler katmaktan mutlu olduk” dedi.
Narven’e hayran kaldığını ifade eden Özcan, “Narven Termal Kasaba, memleketim Bolu’ya değer katan çok önemli bir tesis. Yakın zamanda dünyada konuşulacak, değerli bir marka olacağından eminim" diye konuştu.
“Kralların Pastacısı” olarak tanınan Özcan, Katar Emiri’nin kızının düğün pastasını yapmasının ardından Kral’ın özel uçuşlarında pasta ve ekmeklerini üretmesinin yanı sıra Katar Havayolları için özel çikolatalar yaptı. Özcan ayrıca, Time-Out Doha dergisi tarafından en iyi Cup-Cake, en iyi Brunch-Dessert Buffet, en iyi Gurme Pastane dallarında da birinciliğe layık görüldü.