Kısa kısa...

Güncelleme Tarihi:

Kısa kısa...
Oluşturulma Tarihi: Kasım 14, 2000 00:00

Haberin Devamı

Yurtbank mudileri DGM'ye

Yurtbank'ta ‘off-shore’ hesabı olanlar İstanbul Gevlet Güvenlik Mahkemesi (İDGM)'nde bekleniyor. Bakanlar Kurulu kararıyla Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu'na devredilen Yurtbank'ın off-shore hesaplarıyla ilgili bilgilerin elde edilebilmesi için İDGM mağdurları arıyor. Edinilen bilgiye göre, Yurtbank'ta off-shore hesabı açtıranların, ellerindeki hesap cüzdanları, havale makbuzları, off-shore hesaplarını garanti olarak göstererek alınan kredilerle ilgili belgeler, bankanın verdiği off-shore hesapları ortaya koyacak diğer resmi evraklarla birlikte İstanbul DGM Başsavcılığı'na müracaat etmeleri gerekiyor.

Vinsan’da YKB Veziroğlu

İnşaat sektöründe faaliyet gösteren Vinsan'daki yeniden yapılanma çalışmaları sona erdi. Son olarak 11 Kasım'da Ankara Hilton Oteli'nde, aralıksız 21 saat süren ve tüm Vinsan çalışanlarının katıldığı bir toplantıyla tamamlanan yeniden yapılanma süreci sonunda Ali Rıza Veziroğlu İcra Kurulu Başkanlığı ile Yönetim Kurulu Başkanlığı'na getirildi.

Porland’dan renkli porselen

Porselen sektorünün lider markalarından Porland, 9-12 Kasım tarihleri arasında Tüyap Beylikdüzü Fuar Merkezi'nde, bir ilke imza attı. Üretim teknikleri ve kullanım özellikleri TSE tarafından porselen standardı olarak kabul edilen Porland, ilk renkli porselen üretimini gerçekleştirdi. Üretiminin yüzde 70'ini ihraç eden Porland'ın Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Pamukçu, ‘‘Hedefimiz bir dünya markası olmaktır. Bu amaçla elde seçkin ürünler üretmeye ve birçok yeniliğe daha imza atmayı sürdüreceğiz’’ dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!