'Kanuni Sultan Süleyman'ı derneğe üye yaptılar!

Güncelleme Tarihi:

Kanuni Sultan Süleymanı derneğe üye yaptılar
Oluşturulma Tarihi: Haziran 14, 2013 15:50

Kısa adı ASKON olan Anadolu Aslanları İşadamları Derneği'nin üyeleri arasında bir devlet hastanesinin de olduğu anlaşıldı. Söz konusu üyeliğin nasıl olabildiğiniz sorduğumuz ASKON Genel Sekreteri Bahadır Tuzcu, konu ile ilgili döneceklerini belirtti. Ancak dönüş saatler sonra yapıldığı gibi üyeler arasında yer alan 'Kanuni Sultan Süleyman Devlet Hastanesi' ismi siteden kaldırıldı.

Haberin Devamı

Türkiye'nin önemli iş örgütlerindeni ASKON'un 3 bin kadar üyesinin olduğu ifade ediliyor. Dernek bünyesinde ağırlıklı olarak küçük ve orta ölçekli firmalar bulunuyor.

Herhangi bir kamu kurumunun ASKON veya benzeri bir iş örgütüne üye olması mümkün değilken,  derneğin üye listesinde yer alan bir isim dikkat çekti. Buna göre Küçükçekmece Halkalı'da bulunan 'Kanuni Sultan Süleyman Devlet Hastanesi' derneğin üyeleri arasınde yer alıyor.

Söz konusu üyeliğin nasıl olabildiğini  Dernek Genel Sekreteri Bahadır Tuzcu'ya sorduk. Tuzcu, kamu kurumlarının üye olamayacağını belirterek söz konusu üyelik ile ilgili araştırma yapıp döneceğini kaydetti. Tuzcu, 4-5 saatlik bir gecikmeden sonda dönüş yaptığı gibi, sitede yer alan hastane isminin de kaldırıldığı görüldü.

Haberin Devamı

Dernekten daha sonra konu ile ilgili yapılan açıklamada özetle şu bilgiye yer verildi: "Mehmet Yaman isimli bir üyemiz daha önce Mersin'deydi. Ve Dilan Gıda olarak üyemizdi. Daha sonra doktor olarak Kanuni Sultan Süleyman Hastanesi'nde göreve başladığı için yazışmalar bu adres üzerinde yapıldı ve hastenenin ismi de o şekilde yer aldı."

Hastane yönetiminden üst düzey bir isim ise söz konusu üyelikten haberinin olmadığını konuyu araştıracağını kaydetti.

Anılan üye ismi siteden silinse de daha önce aldığımız sayfa görüntüsü durumu ortaya koyuyor.

Kanuni Sultan Süleymanı derneğe üye yaptılar

 dgokce@hurriyet.com.tr

 

 

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!