Kalite Ödülü Bilim İlaç’a, ’başarı’ TNT’ye

Güncelleme Tarihi:

Kalite Ödülü Bilim İlaç’a, ’başarı’ TNT’ye
Oluşturulma Tarihi: Kasım 23, 2006 00:00

Türkiye Kalite Derneği (KalDer) ve TÜSİAD tarafından bu yıl 14’üncüsü düzenlenen ’Ulusal Kalite Ödülü’ töreninde, ’İşletmeler kategorilerinde’ Ulusal Kalite Büyük Ödülü’nü Bilim İlaç A.Ş, Ulusal Kalite Başarı Ödülünü ise TNT Express kazandı.

Haberin Devamı

Bilim İlaç A.Ş ve TNT Express ödüllerini, 15. Kalite Kongresi çerçevesinde düzenlenen törende KalDer Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Nuhoğlu ve TÜSİAD Yönetim Kurulu Üyesi Ayça Dinçkök’ten aldı. Kalite Ödülü Yürütme Kurulu Başkanı Prof.Dr. Ali Rıza Kaylan, "Bu yıl Ulusal Kalite Ödüllerinin 14’üncü yılı. Ulusal Kalite Ödülleri, ülkemizde kalite bilinçlenmesinin artması ve toplam kalite yönetim felsefesinin yaygınlaştırılmasında kuşkusuz önemli rol oynamaktadır" dedi.

4 FİNALİST VARDI:

 İşletmeler Kategorileri’nde finale kalan TNT Express, Kütahya Porselen, Bilim İlaç, Soyak Yapı, saha ziyaretlerinde EFQM Mükemmellik Modeli kriterlerine göre değerlendirildiler. Ödüle hak kazanan kuruluş, akademisyenler ve toplam kalite yönetimi uygulayan kuruluşların üst düzey yöneticilerden oluşan ödül jürisi tarafından kararlaştırıldı. 2006 yılı Kamu Kategorisi "Ulusal Kalite Büyük Ödülü" Sağlık Bakanlığı Eskişehir Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi’ne, "Başarı Ödülü" ise Bursa Nilüfer Belediyesi’ne haziranda Ankara’ daki Kamu Kalite Sempozyumu’ nda verildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!