Kağıt toplayıcıları fabrikayı pompalı tüfekle bastı  

Güncelleme Tarihi:

Kağıt toplayıcıları fabrikayı pompalı tüfekle bastı
Oluşturulma Tarihi: Nisan 22, 2016 12:20

Ankara’da gündüz vakti ve mesai sırasında 2 kişi, kağıt toplama aracıyla toptan gıda üzerine faaliyet gösteren bir fabrikaya girdi. İşçilerin çalıştığı sırada fabrikaya giren kişiler, depodaki kağıtları toplamaya başladılar. Saniye saniye güvenlik kamerasına yansıyan olayda kağıt toplayıcılarla işyeri çalışanları arasında tartışma çıktı.

Haberin Devamı

İşyerinden ayrılan kağıt toplayıcıları, bir saat sonra yine aynı araçla bu kez yüzleri maskeli ve ellerinde uzun namlulu silahlarla fabrikaya tekrar geldiler. Saldırganlar rastgele ateş etrafa ateş açarken işçiler ise sağa sola kaçıştılar. Fabrika içerisinde birçok kez ateş eden saldırganlar bir süre sonra olay yerinden ayrıldılar.

Haberin Devamı

Kağıt toplayıcıları fabrikayı pompalı tüfekle bastı

Asayiş Şube Müdürlüğü Gasp Büro ekipleri, görüntü incelemesinin ardından saldırganlar Y.Y ve M.D.Y’yi evlerinde yakaladılar. Evde yapılan aramalarda ise şahısların saldırıda kullandığı 3 adet otomatik pompalı tüfek ve bu tüfeklere ait fişekler ele geçirildi. Mahkemeye çıkarılan şüphelilerden M.D.Y., tutuklanırken, Y.Y ise adli kontrol şartıyla serbest kaldı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!