JST coin nedir? Hangi borsalardan alınır? JUST ne zaman çıktı? Ne iş yapar?

Güncelleme Tarihi:

JST coin nedir Hangi borsalardan alınır JUST ne zaman çıktı Ne iş yapar
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 17, 2022 23:50

Günümüzde kripto paralara olan ilgi her geçen gün artıyor. Özellikle de kripto trendlerini yakından takip eden kişiler çoğu zaman Just coin'i de araştırırlar. JST coin nedir? Hangi borsalardan alınır? JUST ne zaman çıktı? Ne iş yapar merak edilen tüm ayrıntıları ile sizler için derledik.

Haberin Devamı

Just coin sofistike iki tokeni bulunan önemli bir oyuncudur. Yatırım getirisi yüksek olan just coin medyanın da dikkatini çekmektedir. Just coin genellikle merkeziyetçi bir borç verme platformu olarak bilinmektedir.

JST Coin Nedir?

Yatırım ve borsa ile ilgilenen çoğu kişi kripto para dünyası ile yakından ilgilenirler. Kripto dünyasının zirve noktasında bulunan kişiler Just ekosistem ile doğrudan bağlantıda kalırlar. Ademi merkeziyetçi bir borç verme platformu olan Just coin platform odaklı bir kripto paradır. Just coinin başladığı andan itibaren önemli bir yatırım getirisi bulunmaktadır. Just coin günümüzde ise önemli bir yatırım yıldızı haline gelmiştir.

Hangi Borsalardan Alınır?

Yatırım dünyasında yer alan kişiler Just coin'i iki ayrı yoldan elde edebilirler. Just coin öncelikle network yani madencilikten elde edilir. Bu kapsamda yatırma, borç verme ve likidite sağlamak için ödüllendirilmektedir. Yatırımcılar genel olarak kripto parayı borsada satın da alabilirler. Just coin genel olarak Binance, ZG.com, HBTC ve Upbit gibi çoğu borsa içerisinde bulunur. Just coin'in bilinen 1,4 milyar JST'lik bir dolaşım arzı ve maksimum da 9,9 milyarlık arzı bulunmaktadır.

Haberin Devamı

JUST Ne Zaman Çıktı?

Kripto para dünyasında yer alan Just coin 5 Mayıs 2020 yılı itibari ile piyasaya sürüldü. Piyasa değeri açısından 80. sırada yer alan bu kripto para birimi 11 Ağustos 2020 tarihinda tüm zamanların en yüksek seviyesini görmüştür. Just token 9 Mayıs 2020 tarihinde ise tüm zamanların en düşük seviyesini görmüştür.

Tron kurucusu Justin Sun'ın projesi olan JST coin bazı uzmanlara göre gelecek vaat eden yatırım araçlarındandır. Binance listelemesinde önemli bir ses getiren Just coin piyasaya sürülmesinin ardından yüzde 500 gibi büyük bir artış kaydederek dikkatleri üzerine çekti.

Ne İş Yapar?

Just coin genel olarak JUST ağını sürdürmek için teşvik eden bir platform odaklı kripto para olarak bilinmektedir. Just coin sahipleri bu ağın yönetiminde etkin rol oynarlar. Ayrıca ağ içeriisnde işlemlerin doğrulanmasına yardımcı olan Just coin Network içinde likidite sağlayan kullanıcılara ödüllendirilir. JUST ağı ve USDJ ağı ne kadar fazla kişi tarafından kullanılır ise Just coin de bir o kadar değerli olacaktır. Just coin'in kendi içerisinde çok sayıda artısı ve eksisi bulunmaktadır. Yatırımcıların bu etkenleri de göz önüne alarak değerlendirmeleri gerekmektedir.

Haberin Devamı

Just Coin Artıları

Just Coin'in birbirinden farklı artıları ve eksileri bulunmaktadır. Just coin en büyük yararı kullanıcısına kripto para alışverişi imkanı sağlamasıdır. Bunun yanı sıra akıllı sözleşmeler sayesinde kişinin varlıklarını da korumaktadır. Just coin kullanıcılarına fiyat artışı yaşandığı takdirde avantajlardan yararlanma olanağı sağlamaktadır. Belli bir ücret ödenmesinin ardından USDJ üreten JUST platformu sürekli hale gelerek önemli miktarda gelir elde edilebilir.

Just Coin Eksileri

Kolaylıkla saklanabilen Just Coin'in bazı eksik noktaları da bulunur. Just Coin'in kurucusu Justin Sun'ın pek çok platforma odaklanmak yerine tek bir platforma odaklanması bazı kripto para yatırımcısı tarafından olumsuz karşılandı. Ayrıca Just yatırılarak JST kazanılmaz. TRON kullanıcıları ve TRX sahipleri ise JUST'tan da yüksek oranda fayda elde ederler. Bu iki tokenli sistem çoğu zaman kafa karıştırıcı olabilmektedir. Bazı kişiler ise JUST coin'i MakerDAO sisteminin kopyası olarak da görmekteler.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!