Güncelleme Tarihi:
İstanbul Yemek Sanayicileri Derneği’nin çalışmaları bundan böyle Sadık Çelik (Keyveni Hazır Yemek) başkanlığında Sedat Zincirkıran (Sardunya), Hüseyin Bozdağ (Emin Tabldot), Enis Hacımehmetoğlu (Çınarlı Catering), Semiha Bayoğlu (Uğraş Catering), Dursun Çelik (Uğur Hazır Yemek), Ahmet Sarıtaş (Başak Catering), Turan Kuytak (Atilla Gıda), Ali Süne (Alioğlu Catering), Hasan Erdoğan (Elit Hazır Yemek), Murat Sayar (Yaylam Yemek), Mehmet Güleryüzlü (Pavurya Catering), Emir Öztepe (Ezgi Gıda), Selim Sücüllü (Sunar Hazır Yemek), Engin Çolak’tan (Aşgana Hazır Yemek) oluşan 15 kişilik yönetim kurulu tarafından yürütülecek.
Çelik yaptığı konuşmada, İYSAD’ın yeni döneminde yönetim kurulu ile birlikte öncelikli hedeflerinin, hukuki ve yasal boşluklardan kaynaklanan mevzuat yetersizliklerinin neden olduğu sıkıntıları çözmek olduğunu bildirdi. Aynı zamanda, sektöre lisans uygulaması kazandırılarak sektörün güvence altına alınması gerektiğinin altını çizdi. 62 maddelik “İleri Hedefler Bildirgesi” ile bir yol haritası niteliğinde olan programlarının şeffaf, kolektif ve çok sesli yönetim anlayışıyla İstanbul’da 1.600, Türkiye’de ise 3.500 civarında yemek üreticisi ve sanayicisini kucaklayacaklarını sözlerine ekledi.