İTO’da Yalçıntaş’tan Çağlar’a başkanlık desteği

Güncelleme Tarihi:

İTO’da Yalçıntaş’tan Çağlar’a başkanlık desteği
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 10, 2013 00:00

İstanbul Ticaret Odası (İTO) Yönetim Kurulu Başkanı Murat Yalçıntaş, başkan olarak yaptığı son meclis toplantısında yönetim kurulu başkanlığı için İTO’nun şu anki Meclis Başkanı İbrahim Çağlar’ı desteklediğini açıkladı.

Haberin Devamı

Bazı isimlerin adaylıklarını açıkladıklarını ifade eden Yalçıntaş, “Bu adaylıklar arasında İbrahim Çağlar’ın da aday olduğunu biliyorum. Tüm kalbimle kendisini desteklediğimi açıklıyorum” diye konuştu.  8 yıllık görev süresi boyunca yapılanlar hakkında bilgi veren Yalçıntaş, “Türk ürünlerini 150 bin metre karelik alanda sergileyerek, dünya piyasalarında görücüye çıkardık. İTO’yu üyelerinin ortak akılda buluştuğu bir çatı yaptık. Bunun için 10 bin meslek komitesi toplantısı, 250 zümre toplantısı gerçekleştirildi ayrıca 800’ü aşkın seminer ve panel gibi toplantı düzenledik” diye konuştu.

18. dönemin son meclis toplantısında üyelerden helallik isteyen Murat Yalçıntaş şunları söyledi. “Bana hakları geçenler olabilir. Kendilerine haksızlık ettiğimi düşünenler olabilir. Kimin bende bir alacağı varsa gelsin alsın, kimin sırtına vurduysam işte sırtım, gelsin vursun” ifadelerini kullandı. Yalçıntaş’ın konuşmasının ardından Meclis Başkanı İbrahim Çağlar ve Murat Yalçıntaş kucaklaşarak birlik mesajı verdi.

 

 

 


 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!