İstanbul Varlık'tan Ramazan kampanyası

Güncelleme Tarihi:

İstanbul Varlıktan Ramazan kampanyası
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 18, 2014 01:02

Varlık yönetimi şirketlerinden İstanbul Varlık, kredi kartı ve bireysel kredi borcu bulunan tüketicilere destek olmak amacıyla Ramazan Kampanyası’nın dördüncüsünü gerçekleştireceğini açıkladı.

Haberin Devamı

Şirket borç yapılandırma kampanyası kapsamında 45 TL’den başlayan taksit seçenekleri ile 150 bin borçluya, borçlarından kurtulma seçeneği sunduğunu borçlular ile anlaşılacak ödeme planları dahilinde 36 aya varan taksitlendirme imkanı sunulduğunu açıkladı.

İstanbul Varlık Genel Müdürü Selçuk Tuncalı son dört yılda yaptıkları çeşitli kampanyalar ile ilgili olarak; “Dördüncüsünü düzenlediğimiz Ramazan Kampanyası sayesinde yönetmekte olduğumuz 13 portföydeki 150 bin tüketiciye ulaşmayı hedefliyoruz. Borçluların bütçelerine uygun taksit olanakları sunarak kredi mağduru olmuş tüketicileri yeniden ekonomiye kazandırmayı arzu ediyoruz. Sektörün üçüncü büyük oyuncusu olarak şu anda 8 bankadan 1,2 milyar TL anapara tutarında ve 225 bin borçluya karşılık gelen portföyümüzle ne kadar çok kişiye ulaşabilirsek o kadar büyük başarı elde edeceğimizi ve Türkiye ekonomisine katkı sağlayacağımızı düşünüyoruz.” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!