İştahlı Sakıp Ağa cezalı

Güncelleme Tarihi:

İştahlı Sakıp Ağa cezalı
Oluşturulma Tarihi: Ekim 30, 1999 00:00

Haberin Devamı

KARNINDA şişlik ve ağrı şikayetiyle gittiği Amerikan Hastanesi'nde tedavi altına alınan işadamı Sakıp Sabancı'nın tedaviye olumlu cevap verdiği belirtildi.

Hastaneye yattığından beri serumla beslenen işadamı için eşi Türkan Sabancı, ‘‘İştahlı Sakıp Ağa'ya ceza. Bugün (dün) de yemek yiyemeyecek’’ dedi. Sabancı, Sakıp Sabancı'nın taburcu olduktan sonra bir süre de evde istirahat edeceğini, bir cerrahi müdahalenin söz konusu olmadığını belirterek, ‘‘Midesindeki tüp nedeniyle biraz sinirliydi. Tüp çıkarıldı. Buna çok mutlu oldu, sevindi’’ dedi.

Prof. Dr. Aydın Alper, işadamının ne zaman taburcu olacağını söylemenin tıbbi olarak doğru olmadığını belirterek, ‘‘Morali gayet iyi. Her zamanki gibi neşeli ve şakacı’’ dedi. Prof. Dr. Alper, Sabancı'ya taburcu olduktan sonra evde istirahat ve ilaç tedavisi önereceklerini anlattı.

Sakıp Sabancı'yı dün sabah kızları Dilek ve Sevil Sabancı da ziyaret etti. İşadamını dün Prof. Dr. Sedat Katırcıoğlu, eski milletvekili Melike Hasefe ve Sanatçı Üstün Asutay da ziyaret ettiler. Öte yandan DYP Genel Başkan Yardımcısı Hayri Kozakçıoğlu ve eşi Sabire Kozakçıoğlu da önceki gece saat 19.30 sıralarında Amerikan Hastanesi'ne geldiler. Yaklaşık 20 dakikalık ziyaret sonrasında Kozakçıoğlu, Sabancı'yı çok iyi gördüğünü söyledi.

Doktorlar 27 Ekim akşamı hastaneye yatan Sabancı'nın rahatsızlığının, daha önce geçirdiği bir operasyona bağlı olarak bağırsaklardaki yapışmadan kaynaklanan gaz sıkışması olduğunu söylemişlerdi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!