İnovatif ürünlerini Almanya’da sergiledi

Güncelleme Tarihi:

İnovatif ürünlerini Almanya’da sergiledi
Oluşturulma Tarihi: Mart 10, 2023 07:00

Almanya’da sektörün önde gelen temsilcilere ve ziyaretçilere inovatif ürünlerini ve eğitim faaliyetlerini 30 kişilik profesyonel ekibi ile tanıtan CANiK, Nürnberg kentinde düzenlenen Enforce Tac ve IWA fuarlarına katıldı.

Haberin Devamı

Şirketten yapılan açıklamada, Türkiye’nin ihracatına katkı sunacak yeni işbirlikleri için ön anlaşmalar gerçekleştirildiği belirtildi. Kolluk kuvvetleri ve silahlı kuvvetlere yönelik gerçekleşen fuarda, CANiK’in 12.7 mm çapındaki M2 serisinde yer alan hızlı değiştirilebilir namlulu sürümü ve daha yüksek atım hızına sahip versiyonu CANiK M2F tanıtıldı. İki fuarda da beklentileri aşan bir ilgiyle karşılaştıklarını belirten CANiK Genel Müdürü C. Utku Aral şunları söyledi:

“Almanya’nın Nürnberg şehrinde gerçekleşen iki önemli fuarda yer aldığımız için çok mutluyuz. Bugün tüm dünya, Türkiye’nin savunma sanayinde ne kadar geliştiğine ve nasıl bir hızla gelişmeye devam ettiğine şahitlik ediyor. Bizler bu başarının bir parçası olmaktan onur duyuyoruz. Türk savunma sanayisi ve CANiK olarak, kendi teknolojimizi ve konseptlerimizi tüm dünyaya bu önemli fuarlar sayesinde birinci ağızdan aktarabiliyoruz. Bugün, Amerika ve diğer kıtalarda olduğu gibi CANiK’in Avrupa’da da sektöre yön veren saygın bir noktaya geldiğini görmek bizlere ne kadar doğru bir yolda ilerlediğimizi ispat ediyor. Bizi ziyaret eden binlerce ziyaretçi ve değerli fuar katılımcılarına şükranlarımı sunuyorum.”

BAKMADAN GEÇME!