İl Emniyet Müdürü de Milli Eğitim Müdürü de Narmanlı

Güncelleme Tarihi:

İl Emniyet Müdürü de Milli Eğitim Müdürü de Narmanlı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 20, 2013 13:08

Türkiye, “yolsuzluk ve rüşvet” soruşturmasının yankıları ile sarsılırken, Erzurum’un Narman İlçesi farklı bir heyecan yaşıyor. İstanbul İl Milli Eğitim Müdürü’nün yanı sıra İl Emniyet Müdürü de Narman’dan çıkmış oldu. Başbakanlık Müsteşarı Efkan Ala da Erzurum Oltu doğumlu.

Haberin Devamı

İstanbul Emniyet Müdürü Hüseyin Çapkın’ın görevden alındığı gün yerine, Aksaray eski Valisi Selami Altınok atandı. Altınok, Başbakan Tayyip Erdoğan’ı taşıyan “Ana” uçağıyla dün akşam İstanbul’a geldi ve bu sabah da Vatan Caddesi üzerindeki Emniyet Müdürlüğü binasına giderek görevine başladı.

47 yaşındaki Altınok, Erzurum Narman’a bağlı Beyler Köyü doğumlu. İkisi erkek 4 kardeşi bulunan Altınok, çeşitli ilçelerde kaymakamlık yaptıktan sonra Erzurum İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği yapmıştı.

“GURUR DUYDUK”
Altınok’un doğduğu Beyler Köyü’nün muhtarı Hilmi Atasoy, Altınok’un aynı zamanda akrabası olduğunu söyleyerek “İstanbul’a Emniyet Müdürü olmasından gurur duyduk. Çocukluğunu biliyorum. Ailesi orta halli bir aileydi. Köyden ayrılışı liseyi okumak için Erzurum’a gidişi nedeni ile oldu” Hilmi Atasoy, 4.500 nüfuslu köylerinin verilen göç nedeni ile şimdilerde 500 kişinin kaldığını anlattı.

Haberin Devamı

İSTANBUL'UN YENİ EMNİYET MÜDÜRÜ KOLTUĞUNA BÖYLE OTURDU
Selami Altınok’un yanı sıra İstanbul İl Milli Eğitim Müdürü Dr. Muammer Yıldız, Erzurum Narman doğumlu.

dgokce@hurriyet.com.tr


BAKMADAN GEÇME!