Ceyhun KUBURLU
Oluşturulma Tarihi: Ekim 05, 2016 15:57
İstanbul’da yeme-içme sektörünü hareketlendirmesi beklenen yiyecek fuarları geçtiğimiz hafta başladı. bu gestivaller arasında en çok ilgi gören ‘Hellmann’s Burger Fest’ oldu. 1-2 Ekim tarihlerinde 3 bin 500 kişinin katıldığı festivalde tam 25 bin adet hamburger 4 ton sos tüketildi.
İki gün boyunca 25 bin adet gurme burger yendi. 23-30 Eylül tarihleri arasında İstanbul, Ankara ve Eskişehir’deki anlaşmalı noktalarda gerçekleşen ‘Hellmann’s Burger Fest’ ile 1-2 Ekim’deki ‘Party Weekend’te ise 4 tondan fazla sos tüketildi.
Tematik burger stantları kadar ünlü şef Gabriele Sponza’nın gerçekleştirdiği Sauce Lab workshop’ı, Le Cordon Bleu İstanbul şeflerinin Blind Tasting’i, Lamb Weston’ın çıtır patates kızartmaları ve turşu workshop da yoğun ilgi gördü.
ckuburlu@hurriyet.com.tr