Hedef yıl sonunda 3 milyon müşteri

Güncelleme Tarihi:

Hedef yıl sonunda 3 milyon müşteri
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 05, 2014 01:05

Bodrum'daki şubelerinde Ramazan Bayramı boyunca günde 1.500 kişiyi ağırladıklarını belirten Cookshop Yönetim Kurulu Başkanı Bahattin Demir, “Hedefimiz yıl sonunda toplam 12 şubede 3 milyon misafir rakamına ulaşmak” dedi.

Haberin Devamı

2008 yılında Nişantaşı’nda açılan ilk şubesiyle yeme içme sektöründe hizmet vermeye başlayan Cookshop, Ramazan Bayramı’nda kendi rekorunu kırdı.

Son şubeleri Bodrum Palmarina’da günde ortalama 1.500 kişiyi ağırladıklarını belirten Demir, "Sadece 5 yıl içerisinde 2.5 milyonu aşkın misafire hizmet vererek, 12 şubeye ulaştık. Hedefimiz bu yıl sonunda 3 milyon misafir ağırlamak. Bodrum Palmarina’nın bayram trafiği bizi umutlandırdı. Bir günde bin 500 kişiyi ağırlamışız. Bu rakam ülkemizdeki pek çok havalimanının yolcu trafiğinden fazla" dedi.

Demir, 2015 yılında yeni şubeler açarak büyümelerini sürdüreceklerini kaydetti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!