HAFTASONU ALIŞVERİŞİ

Güncelleme Tarihi:

HAFTASONU ALIŞVERİŞİ
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 21, 1999 00:00

Haberin Devamı

Migros’tan hediye çeki

MİGROS 26 Mayıs tarihine kadar en az 75 milyonluk alışveriş yapan herkese 5 milyon, 150 milyon liranın üzerinde alışveriş yapanlara ise 15 milyon liralık alışveriş çekleri veriyor. Migros'un düzenlediği bir diğer kampanyada ise Marka Ödülü kampanyası. Bu kampanyada, kampanya dahilindeki markalardan en çok satın alan 500 Migros Club üyesi 10 milyonluk 'bedava alışveriş çeki' kazanacaklar.

Tüketici eğitimi

BAUHAUS 22 Mayıs'tan itibaren tüketici eğitimi amaçlı etkinlikler düzenliyor. Bu program çerçevesinde Bauhaus tüketici profilinin yüzde 55'ini oluşturan kadınlara matkap kullanımı hakkında ve bahçe bakımı konusunda eğitim veriyor. Bu çalışmalar randevulu ya da talebe göre özel eğitimler şeklinde veriliyor.

Kondisyon için

ŞAŞKINBAKKAL’da bitkisel ilaçlar konusunda uzmanlaşmış markaların ürünlerini satan Healt Shop açıldı. Bitkisel ilaçların yanı sıra afrodizyaklar ve sporculara yönelik performans artırıcılar da Healt Shop'un ürünleri arasında. Tel: (0216) 302 19 21-386 48 24

Çarşı’dan

Tenis promosyonu

ÇARŞI Mağazaları tenis sporu ile ilgilenenler için yeni bir kampanyaya başlıyor. Ağustos ayı sonuna kadar Çarşı'dan 30 milyon lira üzeri tenis malzemeleri alışverişi yapanlar İstanbul-Darüşşafaka ve Pamukspor ile Aslanlar Spor Kulüpleri'nde saatlik kort kiralamada yüzde 25 indirim hakkı kazanacaklar. Müşteriler kampanya dahilinde İstanbul ve Ankara Sports Intennational Kulüpleri'nde Eylül ayına kadar bir hafta boyunca tüm aktivitelerden yararlanabilecekler.

SEMT PAZARLARI

CUMARTESİ

Seyrantepe Kağıthane

Çiftecevizler Şişli

Güzeltepe Kağıthane

Kırkikievler Eyüp

Ferahevler Sarıyer

Kartaltepe Alibeyköy

PAZAR

Mecidiyeköy

Kağıthane

Seyrantepe

Ayazağa

Alibeyköy

Yüzyıl

Vakit varken sanal makyaj

BEATUI Control Cosmetics artık sanal makyaj yapıyor. 2 saat süren seansın birinci bölümünde görüntünüz bilgisayara aktarılıyor ve alternatif görüntüler elde ediliyor. Seansın ikinci bölümünde bilgisayar ekranından alınan bilgiler beğenilen görüntüye göre profesyonel makyaj uygulaması müşteriye de öğretilerek yapılıyor. Bu uygulama 25 milyon liraya yapılıyor. Randevu için ücretsiz hat numarası 0 800 261 26 04.

Ünlülerin elbiseleri Profilo’da satışta

PROFİLO Alışveriş Merkezi'nde 22 Mayıs Cumartesi günü Eskidji Müzayede Evi tarafından Unutulmayan İmzalar adıyla bir müzayede düzenleniyor. Müzayedede Zeki Müren'den Müjdat Gezen'e, Tarkan'dan Turgut Özal'a kadar birçok ünlünün kendileriyle özdeşleşen eşyaları açık artırmaya çıkacak. Saat 14:00'de başlayacak müzayedenin geliri vakıflara bağışlanacak. Tel: (0212) 216 44 00

Cafe terasında

bahar keyfi

Nişantaşı Cafe Keyif Türkiye'de ‘‘cafe'' kültürünün gelişmesinde rolü olan yerlerden biri. Zengin ve uluslararası bir mönüsü var. Salataları, değişik soslu et ve tavuk yemekleri, ev yapımı pastaları İngiliz porselen takımlarda sunuluyor. 1993 yılından beri açık olan Keyif'in değişmeyen spesiyaliteleri arasında Tavuk Keyfi, Bonfile William, Somonlu Salata'sını sayabiliriz. Keyif'in en önemli özelliklerinden biri de sera şeklindeki bahçesi. Sera'nın içinden büyük ve eski bir ağaç geçiyor. Japon şemsiyesi, çam ağacı, çeşitli saksı çiçekleri, yukka, aşk merdiveni gibi bitkilerin yanında mevsim bitkileri de yer alıyor. Cafe Keyif'in bir çok yemeğine lezzet katan fesleğen de saksıda yetiştiriliyor. Haftasonu Nişantaşı'nda vitrin gezme programı arasında, soluklanacak ideal bir mekan.

Tel: 0212 225 20 19

Son

üç gün

DİVAN Lokantası'nın düzenlediği Kuşkonmaz Yemekleri Haftası'ndaki tadları kaçırmamak için son günler. Pazar akşamı nihayetlenecek olan mönüde kuşkonmazın türlü çeşidi var: Kremalı çorbası, Vinaigrette ya da Hollanda soslusu, tavuklu olanı, diye uzayıp giden bir mönü. Rezervasyon: 0212 231 41 00

Tasarımı özel bar

Hilton Oteli Lalezar terasına özel bir bar açtı. Chivas Regal tarafından yaptırılan bar özel tasarımı ile ilgi toplarken boğaza hakim görüş açısıyla da rağbet görüyor. Hilton Chivas Regal Bar yaz boyunca açık olacak. Ama belki de bunaltmayan mayıs esintisinde viski yudumlamak için zaman, tam da bu haftasonu olabilir!

Tel: 0212 231 46 46

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!