GHST coin nedir? Hangi borsalardan alınır? Aavegotchi ne zaman çıktı? Ne iş yapar?

Güncelleme Tarihi:

GHST coin nedir Hangi borsalardan alınır Aavegotchi ne zaman çıktı Ne iş yapar
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 17, 2022 23:08

Ghst coini, nft ve defi kategorilerinde bulduğu çeşitli çözümlerle tek bir oyuna entegre ederek halka sunan Aavegotchi kuruluşunun aynı zamanda Aave coin platformunda yer aldığı oyunun yerel kripto para birimidir. GHST coin nedir? Hangi borsalardan alınır tüm detayları ile sizler için derledik.

Haberin Devamı

Aavegotchi oyunun bir çeşit yerel ödeme aracı olacak şekilde geliştirilen Ghst coin, Singapur merkezli Pixelcraft stüdyoları tarafından geliştiriliyor.

GHST Coin Nedir?

Oyuncuların etkileşime geçmesine ve Nft avatarlarını stake etmesine imkan tanıyan bir çeşit kripto koleksiyon oyunudur. Aynı zamanda çeşitli madencilik ve faiz imkanları da sunar. Aavegotchi ise, Aave ekibi tarafından NFT ve DeFi piyasalarını harmanlamayı amaçlayan bir proje olarak ortaya çıktı. Aave yaratıcıları ise, efsane bir oyun olan Tamagothchi’den esinlenerek Aavegotchi’yi yaratmaya karar verdi.

Aavegotchi ise, kendi kullanıcılarına merkeziyetsiz finans (DeFi) deneyimini de oyunlaştırma olanağı sunar. Projenin içerik tasarımını yapan kripto sanatçısı Xibot tarafından oluşturuldu. Sanatçı proje için ikonik pikselli görünümü tercih ederek kısa zaman içinde daha fazla dikkat çekmeyi de başardı. Aavegotchi (GHST), Aave protokolünde görev alan merkezi olmayan finans (DeFi) odaklı bir şekilde çalışan, değiştirilemez bir tokendir. Aavegotchi (GHST) ise, staking ödülleri kazanmak için DeFi teminatı şeklinde kullanılabilecek bir çeşit oyun avatarlarıdır.

Haberin Devamı

GHST Hangi Borsalardan Alınır?

Aavegotchi (GHST) satın almak için öncelikle bir borsa hesabı açmanız gerekir. Aavegotchi (GHST) coinin yer aldığı en iyi borsalar ise, Binance, Kraken, Gate.io ve OKEx’dir. Bu borsaların herhangi birinden hesap açarak hesabınızın güvende kalması için gerekli güvenlik ve doğrulama önlemlerini yapmanız gerekir. Daha sonra borsa cüzdanınıza kolaylıkla para yatırarak Aavegotchi (GHST) Coin de satın alabilirsiniz. 4 borsada Aavegotchi (GHST) coin, BUSD, USDT, ETH, USD, EUR ve GBP karşısında işlem görüyor.

Aavegotchi Ne Zaman Çıktı?

Aave Coin, 2020 yılının Kasım ayında, Pixelcraft Studios’a yatırım yaparak Aavegotchi (GHST) protokolüne bazı çekilişler gerçekleştirdi. Projenin ana ağ lansmanı ise, 4 Ocak 2021 olarak planlansa da bir yan zincir şeklinde çalıştığı için Ethereum blok zincirinde bulunan yüksek işlem ücretleri nedeni ile Aavegotchi (GHST) çok daha ileri bir tarihte yayınlandı.

Haberin Devamı

Aave Coin Ne İş Yapar?

İlk defa Aavegotchi (GHST) DeFi ağları için teminat görevi gören ve oynanabilir çeşitli varlıklardır. Diğer NFT’lerin tersine, değerlerinin oyun beklentilerini de aştığı endüstride çok büyük faydaları vardır. Bir Aavegotchi (GHST) ile iletişim kurmak için, DeFi kullanıcılarının USDC (aUSDC) ve LINK (aLINK) gibi aTokens ismi ile de bilinen token grubunu bir Aavegotchi (GHST) karşılığında satın alması gerekir.

Projenin geliri ise, mini oyunlarla etkileşim için tahsil edilen ücretlerle birlikte giyilebilir ürünler ve sarf malzemelerin satışından da geliyor. Aavegotchi (GHST), nadir tarım olarak bilinen oluşuma güveniyor. Aavegotchi (GHST) ne kadar nadir olursa, fiyatı da bir o kadar yüksek olur. Aynı zamanda platform, gelirinin bir kısmını da önde gelen tarım çiftçileri ile paylaşıyor.

Haberin Devamı

Aavegotchi (GHST) coin, en güvenilir kripto para birimleri arasında yer alır. Projenin arkasında yer alan takım ise herkese açıktır. Bu kişiler ise, başka bir başarılı kripto para projesi olarak da bilinen AAVE’nin yapımı için de sorumludur. Bu nedenle Aavegotchi (GHST) tokeninin Kraken ve Binance gibi en çok tercih edilen kripto para borsalarında olması GHST’yi oldukça güvenilir bir kripto para yapıyor. Aynı zamanda Aavegotchi (GHST) madenciliği, NFT staking metodu ile kolaylıkla yapılabilir. GHST için belirlenen maksimum arz ise, 26 milyon 21 bin 692 şeklinde belirlendi.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!