Garanti'den yeni finansal servis: iGaranti

Güncelleme Tarihi:

Garantiden yeni finansal servis: iGaranti
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 10, 2013 10:08

Garanti Bankası, dijital dünyaya sürekli bağlı kalanları hedefleyen yeni finansal servisi iGaranti’yi kullanıma sundu. Akıllı telefonlarda kullanılabilecek bir uygulama olan iGaranti, kullanıcıyla iletişim kuran, günlük yaşamdaki anlık ya da uzun vadeli finansal aktivitelerin yönetimini destekleyen ve kişiselleştirilmiş hizmetler sunan bir platform olma özelliği taşıyor.

Haberin Devamı

İlk etapta iPhone için geliştirilen iGaranti uygulaması, Apple Store’dan ücretsiz olarak indirilebiliyor. Önümüzdeki dönemde diğer platformlar için de kullanıma açılacak olan iGaranti’de bankacılık işlemleri ücretsiz olarak gerçekleştiriliyor.
 
iGaranti’nin lansman toplantısında söz alan Garanti Bankası Genel Müdürü Ergun Özen, “Garanti Bankası olarak, Türkiye’nin yanı sıra dünyada da sektöre örnek olacağına inandığım, hızla değişen tüketici ihtiyaçlarına cevap veren bir projeyi hayata geçirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Geçtiğimiz 15 sene boyunca dijital bankacılık alanında her zaman değişimin öncüsü olduk, ilkleri gerçekleştirdik. iGaranti de bu ilklerden biri. iGaranti’yi tasarlarken odağımızda, müşterimiz olsun ya da olmasın ‘insan’ yer aldı. Projenin kilit bileşenleri, tasarımda ileri, kullanımda pratik teknoloji ve her müşterinin gerçek ihtiyacını derinlemesine anlamak oldu. Garanti olarak, bundan sonra da, her işimizde ‘zamanın nabzını’ tutarken, ‘zamanın ötesinde olma’ felsefesiyle çalışmalarımızı sürdüreceğiz.” dedi.
 
DİJİTALDEN KOPAMAYANLARI HEDEFLİYOR

Haberin Devamı

Garanti Bankası Genel Müdür Yardımcısı Didem Dinçer Başer ise “Yakın bir zamanda nüfusumuzun önemli bir kısmını, dijital hayata sürekli bağlı müşteriler oluşturacak. ‘Bağlantılı müşteriler’ olarak adlandırdığımız, akıllı telefon uygulamalarını gündelik yaşamlarının içine rutin bir şekilde yerleştirmiş bu kitle için deneyim ‘her şey’ demek. Bu müşteri grubunun ‘genetik kodu’nda, artık etkileyici bir deneyim yaşama beklentisi var. Bizim amacımız da, bu grubun yaşam döngüsünün içine finansı sadece ‘reaktif ve işlem bazlı değil’, ‘etkileyici bir müşteri deneyimi’yle en kusursuz şekilde koyabilmek. Adeta bir dış zeka gibi davranarak, müşterilerimizin karar almasını kolaylaştıracak yönlendirmelerde bulunmak. iGaranti bu vizyonla geliştirilmiş bir finansal servis. Mottosu da ‘Paranı senden çok düşünen biri’” dedi.
 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!