Garanti Sigorta’nın 2000 yılı hedefleri

Güncelleme Tarihi:

Garanti Sigorta’nın 2000 yılı hedefleri
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 21, 2000 00:00

Haberin Devamı

Garanti Sigorta Genel Müdürü Erhan Tunçay, 5 yıl içinde Türk Sigorta Sektörü'nün en iyi sigortacılık hizmeti veren grubu olmak istediklerini söyledi. Tunçay, 2000 yılı hedeflerini ise şöyle sıraladı:

Banka sigortacılığında müşteri ihtiyaçlarını anlayarak müşteri istek ve taleplerini karşılayacak ürün ve hizmet konsepti oluşturulması.

Kurumsal ve ticari işlerle birlikte bireysel ve küçük ticari işletmelerde de atılım yapılarak önemli bir portföye ulaşılması.

Motor portföyündeki küçülmeyle sağlanan dengeli portföy yapısının 2000 yılında da korunması.

Grup bankaları ile oluşturulacak güçlü dağıtım kanalları ve profesyonel fon yönetiminin sağlayacağı portföy yönetim şirketlerinin katkılarıyla Garanti Hayat Sigorta Emeklilik Fonları'nın yürürlüğe girmesi ile birlikte emeklilik sigortaları pazarında öncü şirketler arasında yer alınması.

Teknolojiye yapılan yatırımların devam ettirilerek, yazılım projesinin tamamlanması.

Danışmalık firması McKinsey Grubu ile birlikte şirket stratejisi ve operasyonel verimlilik uygulamalarını gerçekleştirmek ve banka sigortacılığında rekabetçi avantajlarının sağlanması...

Garanti Sigorta Grubu hakkında detaylı olarak bilgi veren Tunçay; asistans, intranet, internet ve call center gibi teknoloji uygulamalardan söz etti. Önümüzdeki dönemlerde bütün sigortacılık işlemlerinde en iyiyi başarabilmek için pekçok projeyi başlattıklarını belirten Tunçay, bu nedenle de kredi sigortalarında ve bireysel emeklilik fonlarında uzmanlaşmak için aylar öncesinden hazırlıklara başladıklarını sözlerine ekledi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!