Euler Hermes ve İş Faktoring arasında işbirliği

Güncelleme Tarihi:

Euler Hermes ve İş Faktoring arasında işbirliği
Oluşturulma Tarihi: Aralık 14, 2016 14:29

Alacak sigortası şirketi Euler Hermes, İş Faktoring ile güçlerini birleştirdi. İşbirliği kapsamında, İş Faktoring müşterilerinin alacakları, Marsh aracılığıyla Euler Hermes tarafından sigortalanacak.

Haberin Devamı

İş Faktoring ile imzaladıkları alacak sigortası sözleşmesi vasıtası ile İş Faktoring portföyündeki alacakların güvenceye alınmasının yanı sıra, bu işbirliği sayesinde iki şirketin risk yönetimini ortak yürüteceklerini belirten Euler Hermes Türkiye Genel Müdürü Özlem Özüner: “Faktoring, özü itibariyle yapılan fonlama karşılığında alınan riskin faktoring şirketi üzerinde olduğu bir uygulama.

Euler Hermes olarak risk yönetimi alanındaki 100 yılı aşkın tecrübemizle firmaları alacaklarının vadesinde ödenmemesi riskine karşı güvence altına alıyoruz ve bu sayede nakit akışlarının düzene girmesine yardımcı oluyoruz. İş Faktoring ile işbirliğimiz kapsamında hem tanımadıkları firmalarla güvenli bir şekilde çalışmalarına yardımcı olacak, hem de aldıkları riski sigorta altyapısı ile paylaşacağız” dedi.

Haberin Devamı

İş Faktoring Genel Müdürü A. Erdal Aral ise törende yaptığı konuşmada, “İş Faktoring olarak; müşterilerimize en iyi hizmeti sunma prensibiyle hareket ederek, müşteri ihtiyaçlarına uygun, hızlı ve etkin çözümler üretiyor, iş yapış tarzımızı da, kendimizi müşterilerimizin çözüm ortağı olarak konumlandırarak şekillendiriyoruz. Riskimizi paylaşmak konusunda da alanında dünya lideri olan Euler Hermes Türkiye ile birlikte çalışacak olmaktan mutluluk duyuyoruz. Euler Hermes Türkiye’nin desteği ile pazar payımızı ve işlem hacmimizi artıracağımıza inanıyoruz” şeklinde konuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!