Esnaf Kart’ta imzalar atıldı

Güncelleme Tarihi:

Esnaf Kart’ta imzalar atıldı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 14, 2018 22:24

PTT AŞ ile Esnaf ve Sanatkarlar Genel Müdürlüğü arasındaki protokolle hayata geçirilen Esnaf Kart’ın tanıtımı Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, PTT Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Kenan Bozgeyik ile Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu (TESK) Genel Başkanı Bendevi Palandöken’in katılımıyla yapıldı.

Haberin Devamı

Bakan Tüfenkci, Esnaf Kart’ın esnafın finansmana erişimi noktasında yeni bir model olduğunu, ayrıca bu kart aracılığıyla esnaf ve sanatkarların Pttcell, PTT Kargo, PTT KEP, PTT Sigorta, nakit ve değerli taş lojistiği gibi PTT hizmetlerinden indirimli şekilde yararlanacağını söyledi.

Bakan Arslan Esnaf Kart’ın 1 milyon 700 bini aşkın esnaf ve sanatkara önemli katkılar sağlayacağını ifade etti.

Esnaf Kart sayesinde esnafın PTT Bank’tan özel faiz oranlarıyla kredi alabileceğini, Pttcell, PTT Sigorta, PTT Kargo ve PTT KEP hizmetlerinden indirimli faydalanabileceğini kaydeden Arslan, “Bunların yanı sıra e-ticaret alanında esnafımızın dışarıya açılması, daha fazla ihracat yapması ve ülkemiz ekonomisine katma değer sağlaması adına bu uygulamayı çok önemsiyoruz. ePttAVM.com sitesi esnafımızın çok daha rahat şartlarda, çok daha güvenli bir şekilde ihracat yapmasına imkan verecek” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!